Purpen za stiropor BK - PUR EPS Kleber Bekament - 825 ml

Purpen za stiropor BK - PUR EPS Kleber Bekament - 825 ml

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Purpen za stiropor BK - PUR EPS Kleber Bekament je enokomponentna poliuretanska pena namenjena lepljenju in montaži fasadnih izolacijskih plošč na beton, mavec in zidane ... Preberi cel opis
8,22 € -3 %
7,98 €
2-7 dni
-3 %8,22 €
z dostavo 12,48 €

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
12,48 €
Dobavljivost

Artikel je na zalogi. Dobavljivo v 2 - 7 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena včeraj ob 20:03.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Kupibarve.si ponudbi
Ponudba trgovine Kupibarve.si za izdelek Purpen za stiropor BK - PUR EPS Kleber Bekament - 825 ml. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01DD14F4
Prijavi napako
Purpen za stiropor BK - PUR EPS Kleber Bekament je enokomponentna poliuretanska pena namenjena lepljenju in montaži fasadnih izolacijskih plošč na beton, mavec in zidane površine.Purpen BK - Pur EPS Kleber GUN je netopen, ko se strdi, odporen proti plesni, trajno elastičen in se lahko ometava.Pena ima odlično strukturo tudi pri temperaturi +5°C. Zelo učinkovito lepljenje in montaža izolacijskih sistemov na vertikalnih konstrukcijah.PrednostiUčinkovito lepljenje fasadnih izolacijskih plošč,Prihranek energije,Enostavna uporaba.LastnostiDelovna temperatura: Od +5 °C do +35 °C,Temperaturna odpornost: Od -40 °C do +90 °C,Čas vgradnje: 8 - 12 minut,Rezanje: po 20 - 40 minut,Skladiščenje: od +5°C do +25°C, zaščiteno pred soncem in mrazom,Poraba: 7-10 m2 / pakiranje (825 ml),Pakiranje: 825 ml.UporabaPurpen za stiropor pred uporabo močno pretresite (vsaj 30 krat),Lepilo za stiropor nanesete na obod EPS plošče, 2-4 cm od robu in znotraj konture v zaporednih trakovih s 30 cm razdalje med njimi, Pritrjevanje EPS plošč v končni položaj je približno 6-10 min, preden lepilo naredi skorjico. EPS plošče na dnu stene morajo biti pritrjene na spodnjem delu, da bi se izognili njihovemu drsenju z zidu pred strjevanjem lepila (5-24 h). Votline, širše in globlje od 4 cm, je treba zapolniti nekajkrat,Čas sušenja med aplikacijami je 15–30 minut,Takoj po uporabi vse orodje in opremo za nanašanje materialov očistite s PU čistilom. Strjeni, osušeni material se odstranjuje samo mehansko. Tehnična dokumentacijaVarnostni listTehnični list
Purpen za stiropor BK - PUR EPS Kleber Bekament - 825 ml
Purpen za stiropor BK - PUR EPS Kleber Bekament - 825 ml
7,98 €
v Kupibarve.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka