Padovan Priboljški za pse Kost za žvečenje 26,5 cm - 1 kos

Padovan Priboljški za pse Kost za žvečenje 26,5 cm - 1 kos

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Opis
PADOVAN NATURAL CHEWS- kost za žvečenje za psa Dopolnilna hrana za pse. Priboljšek za žvečenje za pse izdelan iz goveje kože za ohranjanje zobne hig... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Preveri

Cena je bila osvežena včeraj ob 03:19.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o pethomeshop.si ponudbi
Ponudba trgovine pethomeshop.si za izdelek Padovan Priboljški za pse Kost za žvečenje 26,5 cm - 1 kos. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01DC9BA8
Prijavi napako
Opis
PADOVAN NATURAL CHEWS- kost za žvečenje za psa Dopolnilna hrana za pse. Priboljšek za žvečenje za pse izdelan iz goveje kože za ohranjanje zobne higiene. SESTAVINE: obdelana goveja koža, derivati živalskega porekla. ANALITSKE SESTAVINE: surove beljakovine 82%, surova olja in maščobe 1%, vlaga 10%. Način hranjenja: Ponudite kost psu tako, kot je. Visoka vsebina beljakovin. Rok uporabe, dimenzije, količina in serijska številka odtisnjeni na embalaži. Proizvajalec: Valman s.r.l., Via Brenta 3 36033 Isola Vicentina (Vicenza), Italia. Država porekla: Tajska. Dsitributer: VETLINE d.o.o., Verovškova 55, 1000 Ljubljana, Slovenija. Tel: 01/235-0120. [email protected]
Padovan Priboljški za pse Kost za žvečenje 26,5 cm - 1 kos
Padovan Priboljški za pse Kost za žvečenje 26,5 cm - 1 kos
6,09 €
v pethomeshop.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka