Brezkontaktni tester napetosti z LED svetilko 12-1000V AC

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Brezkontaktni tester napetosti z LED svetilko 12-1000V ACTester napetosti blagovne znamke Deli zagotavlja brezkontaktno merjenje z nastavljivo občutljivostjo. Hitro zazna... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
27,99 €
Dobavljivost

Preveri

Cena je bila osvežena danes ob 18:26.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o HALOorodje.si ponudbi
Ponudba trgovine HALOorodje.si za izdelek Brezkontaktni tester napetosti z LED svetilko 12-1000V AC. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01DBC0E1
Prijavi napako
Brezkontaktni tester napetosti z LED svetilko 12-1000V ACTester napetosti blagovne znamke Deli zagotavlja brezkontaktno merjenje z nastavljivo občutljivostjo. Hitro zazna 12,48V-1000V AC. Opremljen je z indikatorji napetosti v 3 barvah, kot so rdeča (visoka), rumena (srednja) in zelena (nizka). Ima tudi rdeč LED zaslon in brenčalo za prikaz stanja v živo. Enota ponuja tudi LED osvetlitev, ki vam pomaga pri delu v temnih okoljih. Poleg tega se bo samodejno izklopil po določenem času, da bi prihranil energijo. Priloženi sta tudi 2 bateriji, ki sta potrebni za napajanje testerja.NapetostAC 12 / 48-1000 VMoč2 bateriji (priloženi)Varnostni razredCAT III 1000VBarvaČrna
Brezkontaktni tester napetosti z LED svetilko 12-1000V AC
Brezkontaktni tester napetosti z LED svetilko 12-1000V AC
22,99 €
v HALOorodje.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka