Pro-Ject Automat A1

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Na tipični Pro-Jectov način je motor elektronsko krmiljen za najbolj natančno in stabilno hitrost predvajanja. Preprosto preklopite med 33 in 45 vrtljaji na minuto s prit... Preberi cel opis
449,00 €
2-7 dni
Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 2 - 7 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 07:38.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o AV-PLANET ponudbi
Ponudba trgovine AV-PLANET za izdelek Pro-Ject Automat A1. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01DB7797
Prijavi napako
Na tipični Pro-Jectov način je motor elektronsko krmiljen za najbolj natančno in stabilno hitrost predvajanja. Preprosto preklopite med 33 in 45 vrtljaji na minuto s pritiskom na gumb.

Vgrajeni phono predojačevalnikVgrajeni phono predojačevalnik naredi A1 neverjetno vsestranski in vam omogoča, da ga povežete neposredno s katerim koli vhodom na vašem ojačevalniku ali z aktivnim naborom zvočnikov. Phono predojačevalnik je mogoče tudi izklopiti, kar vam omogoča uporabo lastnega phono predojačevalnika ali phono vhoda vašega ojačevalnika.

Izjemno lahka ALUMINIJASTA ROČICAAvtomatski gramofon Pro-Ject Automat A1 ima 8,3-palčno izjemno lahko aluminijasto ročico. Skupaj z Ortofonom OM10, ki se popolnoma ujema s tem načelom oblikovanja, dobimo izjemno hiter odziv in podrobnosti v smislu prehodov in mikrodinamike. Malo znano dejstvo je, da ima serija kartuš OM svoje razvojne korenine in zapuščino v modelih ultra lahkih ročic. Sila sledenja in preprečevanje drsenja sta tovarniško nastavljena, tako da je A1 “plug&play” – pripravljen v nekaj sekundah.

OHIŠJE – masivno leseno ohišjeLeseno ohišje se kjer je le mogoče izogne ??votlim prostoro tako da se natančno prilega vsem notranjim delom A1. Posledično velika masa ohišja zmanjša neželene resonance na minimum in ločuje notranjost A1 od zunanjih vplivov.

Anti-magnetna glava, ojačana z ogljikovimi vlakniPopolnoma nova oblika glave narejene posebej za A1. Narejena je iz polimera, ojačanega z ogljikovimi vlakni, zaradi česar je izjemno stabilna in toga, hkrati pa ohranja najnižjo težo za popolno delovanje z izjemno lahkim dizajnom ročice. Kompozitni material – polimer/ogljik ima za posledico odlično notranje dušenje resonanc.DUŠEN KROŽNIK – natančno uravnotežen aluminijDušilni obroč na notranji strani poveča težo in zmanjša resonance. V zadnjem koraku se krožnik obrne in natančno uravnoteži za tiho delovanje z manj navdušenja in trepetanja.Povezovalni kabel Connect-it EVključen RCA pol-uravnotožen kabel Phono RCA Connect-it E, s pozlačenimi RCA konektorji, ki zagotavlja popolno povezavo.Lastnosti Pro-Ject Automat A18,3-palčna ultra lahka ročica iz aluminijaMasivno leseno ohišjeAnti-magnetna glava, ojačana z ogljikovimi vlakniVgrajeni phono predojačevalnikVisoko natančen nadzor 33/45 vrt./minTehnične informacije:Hitrost33/45 (elektronska sprememba hitrosti)Princip delovanjapogonski jermen, popolnoma avtomatskiPladenjdušena aluminijasta ploščaOmrežni ležajnerjaveče jekloVau in flutter33: +/-0,27% 45: +/-0,25%Hitrost – odstopanje33: +/-0,75% 45: +/-0,65%Signal/hrup65dBRočicaultra lahka 8,3-palčna, aluminijastaUčinkovita dolžina ročice211 mmPrevis19,5 mmPovezovalni kabelConnect it EMM- KartušaOrtofon 2M REDPriloženi dodatki15 volt DC / 0,8A napajalnik, pokrov za prah, 7” enojni adapter, filc, fono kabelPoraba energije / stanje pripravljenosti1,5W/ 0 WDimenzije430 x 130 x 365 mmTeža5,6 kg neto




Pro-Ject Automat A1
Pro-Ject Automat A1
449,00 €
v AV-PLANET

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka