Julbo Ultimate Reactiv Performance 1-3 High Contrast/Blue/Green

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
To je samodejni prevod s programsko opremo:Julbo premika meje zmogljivosti s zoženimi obrisi svojega modela sončnih očal ULTIMATE. Vsaka linija in detajl geometrije tega ... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 07:23.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Muziker ponudbi
Ponudba trgovine Muziker za izdelek Julbo Ultimate Reactiv Performance 1-3 High Contrast/Blue/Green. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Očala za
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX027D8AE2
Prijavi napako
To je samodejni prevod s programsko opremo:Julbo premika meje zmogljivosti s zoženimi obrisi svojega modela sončnih očal ULTIMATE. Vsaka linija in detajl geometrije tega modela je zasnovana tako, da služi enemu samemu cilju: da vam omogoči popolno svobodo v vašem športu. Ročaji CustomFIT z natančno in dolgotrajno nastavitvijo v kombinaciji s strukturo Grip Tech zagotavljajo oprijem po meri in lahke specifikacije. Sončna očala, opremljena s 3D nosom, nudijo brezhiben oprijem, ko delate na prostem, s čelado ali brez nje. Panoramska leča ustvari agresiven videz, hkrati pa vam nudi zaščito in vizualno udobje zahvaljujoč REACTIV Photochromic lečam. Zdaj ste vi na vrsti, da premaknete meje! TEHNIČNE LASTNOSTI 3D Nose Fit: posebne nosne blazinice so nastavljive v vse smeri, tako da se očala prilegajo vsaki obliki nosu in zagotavljajo nepremagljiv oprijem v vseh pogojih. Udobno prileganje s čelado: ročaji so zasnovani za udoben oprijem tudi s čelado. Pritrditev kabla: Omogoča pritrditev kabla. Ročaji CustomFIT: ročaji so zasnovani za natančno nastavitev, ki zagotavlja popoln in dolgotrajen oprijem. Za vsak izlet ni potrebna ponovna nastavitev oprijema. Popolno prezračevanje: struktura sončnih očal z visoko prezračevanjem omogoča popolno kroženje zraka, da se prepreči rosenje. Grip Tech Temples: Ekskluziven mehak material na ročajih, ki se ne oprime las, za popoln oprijem in udobje. Panoramski pogled: široka površina leče za maksimalno vidno polje.
Julbo Ultimate Reactiv Performance 1-3 High Contrast/Blue/Green
Julbo Ultimate Reactiv Performance 1-3 High Contrast/Blue/Green
224,00 €
v Muziker

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka