GARMIN pametna ura Fenix 7X, Sapphire Solar

(0)
Poglej mnenja
Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Baterija zagotavlja napajanje do 28 dni v načinu pametne ure z dodatnimi 9 dnevi pri polnjenju s sončno energijo in 89 ur v načinu GPS z dodatnimi 33 urami pri polnjenju ... Preberi cel opis
Vse ponudbe

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Ni na zalogi.

Cena je bila osvežena danes ob 10:07.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Bondie.si ponudbi

Proizvajalec
Tip
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02BB2A35
Prijavi napako
Baterija zagotavlja napajanje do 28 dni v načinu pametne ure z dodatnimi 9 dnevi pri polnjenju s sončno energijo in 89 ur v načinu GPS z dodatnimi 33 urami pri polnjenju s sončno energijo. Osvežena in izjemno vzdržljiva športna zasnova ima velik zaslon velikosti 1,4” za polnjenje s sončno energijo in ohišje velikosti 51 mm. Ura je preskušena v skladu z ameriškimi vojaškimi standardi za odpornost na toploto in udarce ter vodotesnost. Zanesljivi fizični gumbi za upravljanje, ki delujejo v vseh okoljih, se dopolnjujejo z odzivnim novim vmesnikom zaslona na dotik, ki omogoča hiter dostop do možnosti in funkcij. Uporabljajte predhodno naložene profile dejavnosti za gorski tek in tek na atletski stezi, plavanje, tek, kolesarjenje, pohodništvo, veslanje, smučanje, golf, deskanje na vodi, plezanje v zaprtih prostorih in številne druge dejavnosti. Oglejte si za ves teden dnevnih predlogov za vadbo, ki se po vsakem teku ali kolesarjenju spremenijo in prilagodijo vaši zmogljivosti in regeneraciji ter prihajajočim tekmovanjem v koledarju programa za pametne telefone. Z uporabo novih kazalnikov, kot je stanje spremenljivosti srčnega utripa, zgodovino in učinkovitostjo nedavnih vaj, boste imeli vpogled v splošni napor – in v to, ali je vaša vadba produktivna, optimalna ali preveč obremenjujoča.
GARMIN pametna ura Fenix 7X, Sapphire Solar
GARMIN pametna ura Fenix 7X, Sapphire Solar
869,00 €
v Bondie.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka