RGB LED izparjevalnik eteričnih olj - USB difuzor GRUNDIG

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
RGB LED izparjevalnik eteričnih olj - USB difuzor GRUNDIGPustite se božati sladkim dišavam, ki izhajajo iz tega čudovitega 140 ml aromatičnega difuzorja z LED lučko.Ta ar... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 18:02.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o mojaoprema.si ponudbi
Ponudba trgovine mojaoprema.si za izdelek RGB LED izparjevalnik eteričnih olj - USB difuzor GRUNDIG. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Funkcija svetlobe
da
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01D890B3
Prijavi napako
RGB LED izparjevalnik eteričnih olj - USB difuzor GRUNDIGPustite se božati sladkim dišavam, ki izhajajo iz tega čudovitega 140 ml aromatičnega difuzorja z LED lučko.Ta aroma difuzor z moodlight svetilko izžareva slastne vonjave, ki božajo čute in naredijo prostor pravo oazo za sprostitev, poleg tega pa pastelne barve LED svetilke naredijo sprostitev še bolj intenzivno.S sodobnim in elegantnim dizajnom bo ta aromatična difuzorska svetilka poustvarila toplo in prijetno vzdušje v prostorih vašega doma ter vam pomagala, da se sprostite po dolgem stresnem dnevu.Upravljanje preko posebnega kabla z USB vhodom, ki je vključen v paket.Uživajte v intenzivni sprostitvi tega čudovitega difuzorja arome.Dimenzije: 18x18 cmKapaciteta rezervoarja: 140 mlMaterial: PlastikaBarva: BelaZahteva montažo: NePotrebuje Baterije: NeNapaja se preko USB kablaMoč: 2WLED luč s spremembo barve do 8 odtenkov
RGB LED izparjevalnik eteričnih olj - USB difuzor GRUNDIG
RGB LED izparjevalnik eteričnih olj - USB difuzor GRUNDIG
19,99 €
v mojaoprema.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka