SAMSUNG pametna ura Galaxy Watch4 Classic 42mm LTE, Black

SAMSUNG pametna ura Galaxy Watch4 Classic 42mm LTE, Black

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Pripnite ga in se začnite premikati

Bodite udobni ves dan z Ridge Sport Bandom . Njegov fluoroelastomerni material naredi pas trpežen in odporen na znoj , hkra...
Preberi cel opis
419,99 € -57 %
179,99 €
Izpostavljene ponudbe
?

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Ni na zalogi.

Cena je bila osvežena danes ob 14:14.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Sgermobil Samsung ponudbi
Vse ponudbe
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 14:15.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Gsmaparati.si ponudbi
Proizvajalec
Barva
GPS sprejemnik
da
Kompatibilna z
Merilec krvnega tlaka
da
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01D853DF
Prijavi napako
Pripnite ga in se začnite premikati

Bodite udobni ves dan z Ridge Sport Bandom . Njegov fluoroelastomerni material naredi pas trpežen in odporen na znoj , hkrati pa zagotavlja trdno prileganje na zapestju, da je v koraku z vašim življenjskim slogom. Poleg tega ga je mogoče enostavno zamenjati z kompatibilnim paščkom za ta model.

*Ni združljiv z univerzalnimi pasovi. Watch4 Classic uporablja posebej oblikovan pas.

Vsak dan izberite drug obraz

Izbirajte med analognimi ali digitalnimi številčnicami za ure z različnimi ozadji, pisavami in barvami, ki ustrezajo vašemu okusu, vremenu ali priložnosti. Oživite svoje številčnice z emodžiji AR, da pokažete svoj slog, ali izrazite svoje delo z animirano grafiko , na primer tek ali poslušanje glasbe.

Ne poslušajte samo svojega telesa: spoznajte ga

Vaše zdravje se začne tukaj! Spremljajte svoj napredek v fitnesu s prvo pametno uro Samsung, ki priročno meri telesno sestavo . Spoznajte svoj odstotek telesne maščobe, mišično maso, količino vode v telesu in še veliko več, da dosežete svoje cilje. Senzor Samsung bioaktivnih in Samsung najhitrejši čip prinese največ inovacij videl v Galaxy Watch doslej.

*NE merite svoje telesne sestave, če imate srčni spodbujevalnik ali druge implantirane medicinske pripomočke. NE merite svoje telesne sestave, če ste noseči. Rezultati meritev morda ne bodo točni, če ste mlajši od 20 let. Razpoložljivost BIA se lahko razlikuje glede na državo ali regijo.

Dnevna aktivnost in fitnes trening

Torej, oblecite svojo najbolj bleščečo trenirko, svojo pametno uro in pojdite ven in igrajte svoj najljubši šport. Watch4 Classic spremlja vaše aktivnosti in rezultate telesne pripravljenosti, šteje vaše korake , preverja vaše kalorije , vas locira na zemljevidu z GPS-om … Skratka, Galaxy Watch4 sledi vašim rutinam in pridobi super natančne podatke z več kot 90 vrstami vadbe za vas spodbuja, da nadaljujete in se izboljšate.

Trening prijatelji, ki ti krijejo hrbet

Uživajte v vsakem koraku, ki ga naredite s svojimi najdražjimi na Galaxy Watch4 Classic. Spremljajte svoje korake in izzovite svoje prijatelje na zabavno tekmovanje prek oglasne deske v živo . Izzivi vključujejo spominske značke in točkovni sistem , da je vadba zabavna in motivirajoča.

Ura, ki skrbi za vaše srce z EKG in podatki o krvnem tlaku

Pozdravite Samsung BioActive senzor , ki v realnem času meri različne zdravstvene parametre. Po začetni kalibraciji senzorji z EKG- jem hitro preverijo vaš krvni tlak , pa tudi vaš srčni utrip in nenormalen srčni ritem ter pošljejo podatke neposredno v vaš telefon za enostavno skupno rabo.

*Namenjeno samo za splošne namene dobrega počutja in fitnesa. Ni namenjeno uporabi pri odkrivanju, diagnosticiranju ali zdravljenju kakršnega koli zdravstvenega stanja ali bolezni. Meritve so samo za osebno referenco. Za nasvet se posvetujte z zdravnikom. Funkcijo EKG in BP smejo uporabljati samo osebe, stare 22 let ali več. Za natančne meritve krvnega tlaka je potrebno umerjanje z monitorjem in merilnikom krvnega tlaka vsake 4 tedne. Za to potrebujete pametni telefon Galaxy z operacijskim sistemom Android 7.0 ali novejšim. Uporabniki naj si krvni tlak merijo v mirovanju, tako kot pri običajnem merilniku krvnega tlaka, in se vzdržijo merjenja med vadbo, kajenjem ali pitjem.

Celovita analiza spanja z vzorci smrčanja

Po drugi strani sledilnik spanja celovito zazna in analizira faze vašega spanja, medtem ko počivate. Izboljšane možnosti merjenja vam omogočajo preverjanje ravni kisika v krvi in vzorcev smrčanja (vendar ne rečemo, da smrčite!). Poleg tega vam nudi napredne informacije National Sleep Foundation, ki vam pomagajo izboljšati kakovost in trajanje spanja .

*Funkcija naprednega spanja je samo za namene fitnesa in dobrega počutja in ni namenjena odkrivanju, diagnosticiranju ali zdravljenju kakršnega koli zdravstvenega stanja ali bolezni. Za nasvet se posvetujte z zdravnikom. Za uporabo funkcije za upravljanje spanja je treba Galaxy Watch4 seznaniti s pametnim telefonom. Za najboljše rezultate pri odkrivanju in beleženju smrčanja postavite pametni telefon na stabilno površino blizu glave tako, da je spodnji del pametnega telefona obrnjen proti vaši glavi.

Pravi soigralec z Wear OS

Galaxy Watch4 Classic kot prva pametna ura z operacijskim sistemom Wear OS vam na zapestje postavi vse vaše najljubše aplikacije , od predvajalnikov glasbe do aplikacij za zdravje in fitnes ali neposrednega sporočanja. To vam omogoča tudi nemoteno povezavo z napravami Samsung Galaxy . Na primer, lahko nadzorujete aktivno odpravljanje hrupa Galaxy Buds2 ali aktivirate aplikacije telefona neposredno iz ure. Z dodatnimi funkcijami, kot je kompas , je Galaxy Watch4 Classic neskončen vir iznajdljivosti.
SAMSUNG pametna ura Galaxy Watch4 Classic 42mm LTE, Black
SAMSUNG pametna ura Galaxy Watch4 Classic 42mm LTE, Black
179,99 €
v Sgermobil Samsung

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka