XIAOMI robotski sesalnik Mi Robot Mop 2 Pro

(0)
Poglej mnenja
Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Mop 2 Pro je novi robotski sesalnik, ki ga je podjetje razvilo pod lastnim okriljem. S pomočjo nove različice navigacijskega sistema LDS je sesalnik bolj natančen, pomaga... Preberi cel opis
999,00 € -16 %
836,26 €
10-14 dni
-16 %999,00 €
brezplačna dostava

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na voljo predvidoma v 13-17 dneh Dobavljivo v 10 - 14 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 07:22.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Big Bang ponudbi
Ponudba trgovine Big Bang za izdelek XIAOMI robotski sesalnik Mi Robot Mop 2 Pro. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Barva
Čas delovanja (v min)
180
Primeren za
Teža sesalca (v kg)
3.6 kg
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01D75C1B
Prijavi napako
Mop 2 Pro je novi robotski sesalnik, ki ga je podjetje razvilo pod lastnim okriljem. S pomočjo nove različice navigacijskega sistema LDS je sesalnik bolj natančen, pomaga pa tudi moč sesalnika, ki je vrtoglavih 3000 Pa. Prištejmo pa še zelo zmogljivo baterijo 5200 mAh in s takšnimi specifikacijami bo površina čudovito sijoča.

Izbirate med tremi načini delovanja
Izberite lahko sesanje in brisanje, da v enem teku zasijejo tla. Robotski sesalnik lahko tudi samo posesa ali pa samo pobriše tla, odvisno od tega katero nastavitev izberete. Vsebuje tudi elektronsko krmiljeno črpalko za vodo, ki natančno porazdeli količino vode in tako zagotovi, da pri mokrem čiščenju ne pride do poškodb tal. Za razliko od prejšnjega modela sesalnika je pri tem posoda za vodo ločena od prostora za zbiranje prahu kar omogoča daljši čas čiščenja, brez potrebe po ponovnem polnjenju posode. Da ne bo potrebno prepogosto praznjenje pa so pri Xiaomiju dodali tudi 450 mililitrsko posodo za prah.

Večnadstropna hiša, brez problema
Pri novem modelu robotskega sesalnika Xiaomi Mop 2 Pro lahko tokrat nastavimo tudi zaporedje čiščenja sob (npr., začne v spalnici, nadaljuje v kuhinji, zaključi v predprostoru) in tako ne raznaša umazanije iz ene sobe v drugo. Sesalnik pa je tokrat zmožen tudi izrisa prostorov v več nadstropjih.

Funkcija zvočnega brisanja
Krpica vibrira sonično, približno 10000 krat v minuti, in tako odlično simulira klasično ročno brisanje tal. Sesalnik inteligentno prepozna površine, kar pomeni, da bo pri brisanju na preprogi to funkcijo izklopil kar sam.

Funkcija virtualne stene v Mi Home
V mobilni aplikaciji lahko spremljate, kje se trenutno nahaja sesalnik in izbirate med prostori sesanja. Prav tako ima časovnik za nastavitev začetka sesanje. Postavite lahko tudi tako imenovano virtualno steno, se pravi označite mesta, kamor sesalnik ne sme iti (to je lahko uporabno na mestu, kjer ima vaš ljubljenček odejo, ali na mestu, kjer so na tleh kabli vašega računalnika,..). Omogočeno je glasovno upravljanje z Amazon Alexo in Google Assistant-om.

Tehnične lastnosti:Sesalna moč: 3000 PA
Funkcije: Sesanje in mokro čiščenje
Baterija: 5200mAh
Maksimalen čas delovanja: 180 min
Najvišja višina prepreke: 20mm
Posoda za prah: 450ml
Brezžična povezava: WI-Fi, Mi Home app in Android and iOS
Navigacija: LDS
Dimenzije in teža:Dimenzije: 350 x 350 x 94,5 mm
Teža: 3,6kg
XIAOMI robotski sesalnik Mi Robot Mop 2 Pro
XIAOMI robotski sesalnik Mi Robot Mop 2 Pro
836,26 €
v Big Bang

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka