Avtomat za pitno vodo + kozarčki

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Avtomat za pitno vodo + kozarčkiZabavajte se ure in svoje prijatelje privoščite z vodo s tem zabavnim kompletom razpršilnikov vode znamke Luna. Komplet vsebuje zabavne sk... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena včeraj ob 22:08.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o eigraca.si ponudbi
Ponudba trgovine eigraca.si za izdelek Avtomat za pitno vodo + kozarčki. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01D69893
Prijavi napako
Avtomat za pitno vodo + kozarčkiZabavajte se ure in svoje prijatelje privoščite z vodo s tem zabavnim kompletom razpršilnikov vode znamke Luna. Komplet vsebuje zabavne skodelice za pitje in rezervoar, v katerega lahko nalijete vodo.Barva: zelenaMaterial: plastikaNapajanje: 2x AA baterije (niso priložene)Dimenzije embalaže: 24x12,2x35,3 cm (DxŠxH)Starost: od 18 mesecev1 avtomatza vodo 1 rezervoar za vodo5 skodelic za pitjestarost2-6 letPriložene bateriještPotrebne so baterijedaTip baterijeAA formatBarvaZelenaVišina v cm35,3Znani likiBrez značajaDolžina v cm24MaterialPlastičniUporabljen vir energijebaterijaZvočna funkcijaštCiljna publikaOtrociŠirina v cm12,2
Avtomat za pitno vodo + kozarčki
Avtomat za pitno vodo + kozarčki
39,99 €
v eigraca.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka