PROFESIONALNI elektrostimulator ZA OBLIKOVANJE TELESA

PROFESIONALNI elektrostimulator ZA OBLIKOVANJE TELESA

(0)
Poglej mnenja
Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Model MP6Challenge vam nudi profesionalno oblikovanje in učvrstitev mišic ter učinkovito anticelulitno terapijo s pomočjo elektrostimulacije mišic. Enako metodo uporablja... Preberi cel opis
649,00 € -15 %
549,00 €
1-2 dni
-15 %649,00 €
z dostavo 552,50 €

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
552,50 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 2 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 01:23.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Kreja ponudbi
Ponudba trgovine Kreja za izdelek PROFESIONALNI elektrostimulator ZA OBLIKOVANJE TELESA. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX002EB058
Prijavi napako
Model MP6Challenge vam nudi profesionalno oblikovanje in učvrstitev mišic ter učinkovito anticelulitno terapijo s pomočjo elektrostimulacije mišic. Enako metodo uporabljamo tudi v kozmetičnih salonih širom Evrope!Kljub temu, da ga večinoma uporabljamo v kozmetičnih salonih je zaradi enostavne uporabe in ugodne cene, ki vam jo nudimo je stimulator primeren tudi za osebno uporabo in nadaljevanje terapije kar doma.Stimulator MiaPharma, Challenge MP6 ima kar 6 ločenih, neodvisnih kanalov s katerim preko 12 elektrod najpogosteje stimuliramo trebuh, noge, zadnjico in roke. Stimulacija je prijetna, neboleča in učinkovita.Za doseganje hitrih, vidnih in merljivih rezultatov vam svetujemo elektrostimulacijo mišic v kombinaciji s telovadbo, gibanjem in uravnoteženo prehrano.V boju proti celulitu uporabite najprej programe za krepitev mišic in nato še anticelulitne programe. Pri tem namestite vseh 12 elektrod!Opis izdelkaElektrostimulator mišic MiaPharma MP6 Challenge vam nudi izredno kvaliteto za izredno nizko ceno. Je močan, uporabniku prijazen in enostaven za uporabo. Za lažje izvajanje anticelulitne terapije in krepitve mišic je stimulatorju priložen tudi daljinski upravljalnik.Stimulator MiaPharmaIma ima 250 programov za krepitev mišic, anticelulitne terapije, masažo in sproščanje.Tehnični podatki:6 kanalni električni stimulator mišicfrekvenca izhodne napetosti 1+2500 Hztrajanje impulza 0.0004+1 sekjakost izhodnega toka 50 mA / kanaltimer 10+60 minprogrami 250 Velikost: višina 100 mm - globina 275 mm - dolžina 420 mm.Teža 4,7 Kg.
PROFESIONALNI elektrostimulator ZA OBLIKOVANJE TELESA
PROFESIONALNI elektrostimulator ZA OBLIKOVANJE TELESA
549,00 €
v Kreja

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka