Barva JUB Jupol Latex mat, 5L

Barva JUB Jupol Latex mat, 5L

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Notranja barva Jupol Latex mat je visoko pokrivna pralna barva. Barva je izdelana na osnovi vodne disperzije polimernih veziv.Primerna je za dekorativno zaščito sten, v s... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Preveri

Cena je bila osvežena danes ob 02:35.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Kalcer ponudbi
Ponudba trgovine Kalcer za izdelek Barva JUB Jupol Latex mat, 5L. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01D19118
Prijavi napako
Notranja barva Jupol Latex mat je visoko pokrivna pralna barva. Barva je izdelana na osnovi vodne disperzije polimernih veziv.Primerna je za dekorativno zaščito sten, v stanovanjskih in poslovnih zgradbah, šolah, vrtcih, bolnišnicah, hotelih, domovih za starostnike in drugih objektih, v katerih se higiena vzdržuje s pogostim umivanjem z običajnimi gospodinjskimi čistili, pa tudi z agresivnimi dezinfekcijskimi sredstvi.Lastnosti:Če želite Jupol Latex v barvnem odtenku, ste vabljeni v eno od naših treh poslovalnic - Trzin, Maribor, Novo Mesto, kjer si boste lahko izbrali svoj odtenek po barvni karti.Primerne podlage:fini ometi vseh vrst
z izravnalnimi masami zglajene površine
papirnate in flis reliefne tapete
reliefne tapete iz steklenih vlaken
mavčnokartonske in vlaknenocementne plošče
iverice
neometan beton
Pred prvim barvanjem je obvezen osnovni premaz iz razredčene Akril emulzije ali Jukol Primerja, ali pa kar z vodo razredčen Jupol Latex v razmerju 1:1.
Barva JUB Jupol Latex mat, 5L
Barva JUB Jupol Latex mat, 5L
34,29 €
v Kalcer

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka