Glasbeni sistem DENON CEOL RCD-N10+SC-N10 črn

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

Omrežni glasbeni sistem CEOL N10

Uživajte v zvoku v stilu minimalizma. Denon CEOL-N10 Hi-Fi-Omrežni CD Sprejemnik z HEOS glasbenim pretakanjem, Bluetooth® in Ale... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
554,98 €
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena včeraj ob 20:21.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Harvey Norman ponudbi
Ponudba trgovine Harvey Norman za izdelek Glasbeni sistem DENON CEOL RCD-N10+SC-N10 črn. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01D108CE
Prijavi napako

Omrežni glasbeni sistem CEOL N10

Uživajte v zvoku v stilu minimalizma. Denon CEOL-N10 Hi-Fi-Omrežni CD Sprejemnik z HEOS glasbenim pretakanjem, Bluetooth® in Alexa glasovnim nadzorom je perfekten kompaktni stereo za vse vaše glasbene potrebe.

EDEN. ZA VSE.

Z Denon CEOL-N10 so vaše zvočne zmožnosti neskončne. Poslušajte svoje priljubljene CD zgoščenke, pretakajte playliste preko Spotify, Deezer Premium ali Tidal, pojdite v večsobni zvok z vgrajeno HEOS tehnologijo, uporabite Bluetooth ali vaše domače omrežje. Uživajte v spletnem radiju in AirPlay2. Najbolj priročna stvar pa je, da lahko ta mini HiFi sistem nadzirate kar preko glasu in sicer z Amazon Alexa zvokovno združljivostjo. To je tisoče stvari. Je kul, je CEOL.

ALEXA, PREDVAJAJ MOJO SKLADBO.

Izberite zvok ali vir zvoka, ki vam odgovarja in pojačajte glasnost. Preskočite glasbo - vse to in več lahko storite z osnovnimi glasovnimi ukazi. Ker je CEOL-N10 mini sistem kompatibilen z Amazono rešitvijo Echo in Alexa, bo vse prebral iz vaših ustnic.

ČUDOVIT GLASBENI DESIGN.

CEOL-N10 je grajen okoli optimalnega zvočnega delovanja s popolnoma na novo postavljeno dvostezno zvočniško konfiguracijo, ki izboljša čistost in glasbeno natančnost. Slišali boste vsak inštrument s kakovostjo navdušencev.

INTUITIVNA PLOŠČA NA DOTIK.

Ključni element novega sistema so tipke občutljive na dotik na vrhu sistema CEOL-N10. Ponujajo takojšen odziv - s svetlobo. In kot ste tudi vajeni na vašem mobilnem telefonu, ima ta plošča na dotik tudi dvoslojno zaščito proti praskam.

BREZBRIŽNA POVEZLJIVOST.

Vsa vaša glasba na vrhu vaših prstnih blazinic. Povezite vaše glasbene vire brezžično s pomočjo Wi-Fi z HEOS, AirPlay2 in Bluetooth. Z več kot 100 letno zapuščino avdio mojstrov, Denon CEOL-N10 dostavi visoko kakovosten zvok, ne glede na kakšen način ga poslušate.

IZBOLJŠAJTE VAŠ TV ZVOK.

Zakaj ne bi uživali v odličnem zvoku sistema CEOL-N10 Mini Hifi Sistema z vašo TV? Zahvaljujoč dvema optičnima vhodoma in sposobnostjo učenja daljinskega upravljalnika, lahko izboljšate izkušnjo gledanja TV ali igranja iger.

MINIMALNI ODTIS.

Eden izmed najbolj sofisticiranih mini-sistemov na trgu, CEOL-N10 ponuja v paketu odličen zvok v kompaktnem in novodobnem designu. Grajen, da se ga postavi kamorkoli v vašem domu in ga napolni s čudovitim zvokom.

TISOČERE STVARI. JE KUL. JE CEOL.

To je svoboda v glasbi. Je del HEOS večsobne družine. Je izboljšan CD predvajalnik. Za vsakega je CEOL nekaj posebnega, nekaj drugačnega. Ugotovite kaj je CEOL za vas.

PREJMITE ODLIČNO HEOS IZKUŠNJO.

Vsaka soba v vašem domu ima lahko svoj HEOS zvok. Ali pa več HEOS kompatibilne naprave lahko napolnijo sobe in hišo z isto glasbo. Z HEOS več sob pomeni več možnosti. Imejte vse pri roku s pomočjo HEOS aplikacije.

ELEGANTNI MINIMALIZEM.

CEOL-N10 pride v kompaktnem designu, ki dopolnjuje vaš stil. Čudovit Denon mini sitem je na voljo v črni, beli ali sivi barvi. Sofisticirani industrijski design CEOL-N10 omogoča sistemu, da se neopazno vpelje v vaš dom tako glasbeno kot estetsko.

PRIČNITE POSLUŠATI TAKOJ.

CEOL-N10 je hiter in intuitiven za postavitev in vzame samo nekaj minut od odprtja škatle do predvajanja glasbe v vašem domu. Samo sledite preprostim navodilom in se povezite s svojo priljubljeno spletno storitvijo. Ali pa vstavite CD, odločitev je vaša.

PRETAKAJTE ZVOK IZ KATEREKOLI STORITVE.

Predvajajate svojo osebno glasbeno zbirko – celo v visoki ločljivosti. CEOL N10 omrežni sprejemnik podpira vse glavne pretočne formate. Vse velike glasbene storitve so popolnoma integrirane. Nastavite si ugodje, ki je ravno pravšnje v tem trenutku.

Specifikacije:

Visokokakovostni izhod: 2x 65 W
Izhodna moč (6 ohmov, 1 kHz, 10% THD, gnan 1 kanal): 60 W/4 ohmi
Frekvenčni odziv (analogni vhod): 20 Hz – 20 kHz
Razmerje signal/šum (avdio): 86 dB
Totalno harmonično popačenje (avdio): 0,1 (1 kHz/5 W/4 ohmi)
Frekvenčni razpon FM: 87,5 MHz – 108,0 MHz
Predvajanje brez pavz: FLAC, WAV, DSD
Izgubljivi formati: MP3, WMA, AAC
Neizgubljivi formati: FLAC HD, ALAC, WAV, AIFF, DSD
AirPlay 2: da
CD-predvajalnik: CD/CD-R/RW/WMA/MP3
Radijski sprejemnik: FM (UKV) z RDS, AM (SV)
Internetni radio: tunein
Bluetooth: da
USB: da
USB-A: DSD 5.6, WAV 192, FLAC 192, ALAC 192

Vhodi/izhodi in mere:

Analogni vhod: 1x
Digitalni optični vhod: 2x
Izhod za globokotonec: 1x
Izhod za slušalke: 1x
Mere glavne enote (ŠxGxV): 280x305x108 mm
Teža glavne enote: 3,4 kg

Glasbeni sistem DENON CEOL RCD-N10+SC-N10 črn
Glasbeni sistem DENON CEOL RCD-N10+SC-N10 črn
549,99 €
v Harvey Norman

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka