JBL aktivni zvočnik EON 712

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
12-palčni zvočnik JBL EON712 je del nove serije JBL EON700 napajanih zvočnikov, ki predstavlja velik korak naprej v inovacijah in tehnologiji z zagotavljanjem resnično ra... Preberi cel opis
662,11 € -5 %
629,00 €
2-7 dni
-5 %662,11 €
brezplačna dostava

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

dobavljivo po naročilu Dobavljivo v 2 - 7 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 01:23.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o M4 MUSIC STORE ponudbi
Ponudba trgovine M4 MUSIC STORE za izdelek JBL aktivni zvočnik EON 712. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01D043E5
Prijavi napako
12-palčni zvočnik JBL EON712 je del nove serije JBL EON700 napajanih zvočnikov, ki predstavlja velik korak naprej v inovacijah in tehnologiji z zagotavljanjem resnično razumljive, jasno dosledne pokritosti na kateri koli ravni glasnosti.To je samodejni prevod s programsko opremo:Nizkotonec EON712 je preoblikovan za nižjo impedanco in večjo učinkovitost, izboljšana hupa zagotavlja gladko širino snopa zunaj osi, JBL-ov zmogljiv kompresijski gonilnik 2414H pa ima vrhunski neodim magnet za uravnotežen odziv pri lahkem odtisu. Zvočnik poganja 1300 vatov ultra učinkovite, diskretne ojačevanja razreda D, za čist in čist zvok. Vse to prispeva k vrhunski pokritosti, doslednosti in razumljivosti pri kateri koli glasnosti.

Napredni DSP paket EON712 zagotavlja celovit nadzor nad EQ, omejevalniki, zamudo, dbx avtomatskim zatiranjem povratnih informacij, omejevanjem in drugimi funkcijami. Dostopajte do nastavitev na zvočniku z vgrajenim LCD zaslonom z osvetljenim ozadjem ali od koder koli na prizorišču z aplikacijo JBL Pro Connect. Vgrajeno pretakanje in nadzor zvoka Bluetooth 5.0 izkoriščata varnostne funkcije najnovejšega protokola, nizko zakasnitev, širok razpon in izboljšano zvestobo zvoka.

Zvočniki EON712 se lahko uporabljajo kot glavni PA zvočniki ali talni monitorji. Zgornji in zadnji točki vzmetenja omogočajo leteče zvočnike; zadnje točke vzmetenja služijo kot povezave za fiksne inštalacije, z opcijskim univerzalnim nosilcem za jarem.

Indeksirane noge, oblikovane v ohišja, omogočajo vrsto akustičnih konfiguracij in varno zlaganje za tradicionalne stoječe konfiguracije ter priročno shranjevanje in transport. (Nizkotonski zvočniki Companion EON718S imajo navojni nosilec za zvočnike polnega obsega in jih je enostavno zložiti za kardioidne konfiguracije.)

Vsi avdio izdelki imajo življenjsko dobo in inženirji JBL so zavezani, da bi to življenjsko dobo naredili čim daljšo – ne le v smislu zanesljivosti, temveč tudi glede tega, kako dobro sistem zveni ob vsakem vklopu.

EON712 je nameščen v kompozitnem ohišju, optimiziranem za FEA, ki izkorišča prednosti tehnik brizganja in mehanskega oblikovanja za dodatno vzdržljivost brez žrtvovanja velikosti ali zmogljivosti ohišja. Računalniško optimizirani ergonomski ročaji olajšajo premikanje škatel.

Kot vsak izdelek JBL Professional je tudi EON712 podvržen strogim testiranjem, ki presegajo vse pogoje, s katerimi bi se izdelek soočil v resničnem svetu. Naš vodilni 100-urni test moči zagotavlja dolgo življenjsko dobo, tako da se lahko glasbeniki in avdio inženirji v vsakem scenariju zanesejo na komponente JBL.
JBL aktivni zvočnik EON 712
JBL aktivni zvočnik EON 712
629,00 €
v M4 MUSIC STORE

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka