SAMSUNG hladilnik z zamrzovalnikom RB38A7B63B1/EF

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Hladilnik Bespoke RB38A7B63B1/EF se ponaša s številnimi funkcijami nadzora temperature, prostora in klime v hladilniku. Kovinska hladilna plošča, kov... Preberi cel opis
1.149,99 €

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Ni na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 10:18.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o sgermobil.si ponudbi
Ponudba trgovine sgermobil.si za izdelek SAMSUNG hladilnik z zamrzovalnikom RB38A7B63B1/EF. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Dodatne lastnosti
Globina (v cm)
65.8 cm
Novi energijski razred (2021)
C
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01CFF168
Prijavi napako
Hladilnik Bespoke RB38A7B63B1/EF se ponaša s številnimi funkcijami nadzora temperature, prostora in klime v hladilniku. Kovinska hladilna plošča, kovinska polica in ploski kovinski kanal ohranjajo hlad iz zraka in pomagajo obnoviti izgubo toplote. Optimal Fresh+ lahko uporabite kot en predal ali pa ga razdelite na dve območji z različno temperaturo.Vlažnost v predalu Humidity Fresh+ lahko nastavite z vrtenjem upravljalnega gumba. Ustvari idealno okolje za shranjevanje različnega sadja in zelenjave, da ostane sveža in sočna.

Bespoke – notranji prostor po meri
Nadgradite svoj hladilnik s prilagodljivim notranjim prostorom, da se bo ujemal z vašim življenjskim slogom. Večfunkcijski Rack & Shelf™ s širšo in bolj ploščato obliko lahko nosi debelejše steklenice vina ali hrano, kot je pizza. Dvostopenjsko zložljivo polico lahko izvlečete ali potisnete nazaj v hladilnik, poleg tega pa se zloži na pol, kar vam omogoča lažje shranjevanje visokih steklenic in večjih predmetov.

Tehnologija SpaceMax™
Izjemno velik 385-litrski* hladilnik s standardno globino 600 mm zagotavlja več prostora za shranjevanje živil in se brezhibno poravna z vašimi omaricami. Zaradi izjemno učinkovite toplotne izolacije tehnologije SpaceMax™ so stene hladilnika veliko tanjše. Zato se v notranjosti sprosti dodaten prostor brez povečanja zunanje velikosti.

Svežina z vlago in neodvisnim hlajenjem Twin Cooling Plus™
Zagotovi, da hrana dlje časa ostane sočna in sveža. Sistem Twin Cooling Plus™ optimizira temperaturo in vlago v hladilniku in zamrzovalniku z uporabo samostojnih uparjalnikov in ventilatorjev. Živila ohrani v najboljšem stanju ter zaščiti njihov naravni okus in aromo s preprečevanjem mešanja vonjav.

Prilagodljivo shranjevanje živil z enim dotikom Cool Select+
Privoščite si najbolj prilagodljivo shranjevanje živil z uporabo območja Cool Select Plus. Z enim dotikom lahko način hlajenja in optimalno temperaturo prilagodi drugim živilom, zato vse ostane bolj sveže. Preprosto po potrebi izberite eno od naslednjih nastavitev: Cool (2 ?), Chill (-1 ?), Soft Freeze (-5 ?) ali Freeze (-15~-23 ?).

Nič več nabiranja ledu – tehnologija No Frost
Ne izgubljajte časa in energije z odtajanjem hladilnika. Tehnologija No Frost izboljša kroženje zraka, ohranja stalno temperaturo in preprečuje nabiranje ledu. Poleg tega živila ohladi veliko hitreje, kar manj obremenjuje hladilni sistem in podaljšuje njegovo življenjsko dobo.

Prvotno svežino ohrani dvakrat dlje Optimal Fresh +
Uživajte v neverjetno prilagodljivem shranjevanju. Optimal Fresh+ lahko uporabite kot en predal ali pa ga razdelite na dve območji z različno temperaturo. Leva stran je hladnejša ter ohranja svežino mesa in rib dvakrat dlje.* Desna stran pa je odlična za ohranjanje svežine sadja in zelenjave.

Optimalna vlažnost za dolgotrajno svežino Humidity Fresh +
Dlje časa ohranite prvotno teksturo in okus pokvarljivih živil. Vlažnost v predalu Humidity Fresh+ lahko nastavite z vrtenjem upravljalnega gumba. Ustvari idealno okolje za shranjevanje različnega sadja in zelenjave, da ostane sveža in sočna.

Hitro hlajenje in zamrzovanje na zahtevo Power Cool + Power Freeze
Izkoristite zmogljivost hitrega hlajenja. Ob dotiku gumba začne funkcija Power Cool pihati zelo ohlajen zrak v hladilnik in tako hitro ohladi nova živila ali priljubljeno pijačo. Medtem funkcija Power Freeze poskrbi za hiter dotok mrzlega zraka v zamrzovalnik. To je priročno zlasti pri zamrzovanju ali strjevanju zamrznjenih živil in za pripravo ledu.
SAMSUNG hladilnik z zamrzovalnikom RB38A7B63B1/EF
SAMSUNG hladilnik z zamrzovalnikom RB38A7B63B1/EF
1.149,99 €
v sgermobil.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka