FitBit Ace 3, Black/Minion Yellow

FitBit Ace 3, Black/Minion Yellow

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

Z vodotesnim sledilnikom dejavnosti za otroke, starejše od 6 let, je družinsko druženje zabavnejše. Vključuje tudi motivacijske izzive in sledenje spanja za pridobitev... Preberi cel opis

79,99 € -26 %
58,99 €
1-3 dni
-26 %79,99 €
brezplačna dostava

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Ni na zalogi. Dobavljivo v 1 - 3 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena včeraj ob 22:03.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Polleo Sport ponudbi
Ponudba trgovine Polleo Sport za izdelek FitBit Ace 3, Black/Minion Yellow. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Izgled
Kompatibilna z
Merilnik srčnega utripa
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01CFE336
Prijavi napako

Z vodotesnim sledilnikom dejavnosti za otroke, starejše od 6 let, je družinsko druženje zabavnejše. Vključuje tudi motivacijske izzive in sledenje spanja za pridobitev zdravih navad.

Lastnosti:Zakaj boste vzljubili uro Ace 3
Družinski izzivi
Spremljanje spanja
Do 8 dni delovanja baterije
Vodoodpornost do 50 m
.embed-container { position: relative padding-bottom: 56.25% height: 0 overflow: hidden max-width: 100% } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute top: 0 left: 0 width: 100% height: 100% }

Glavne značilnosti:

Spremljajte vse premike in poskoke, tekmujte v izzivih in spodbujajte drug drugega. Družinski račun v aplikaciji Fitbit staršem omogoča ogled aktivnosti otrok in odobritev povezav.
Ker je ura Fitbit Ace 3 vodoodporna, ji razlitja in pljuski ne pridejo do živega, otroci jo tako lahko nosijo v bazenu in v morju.
Tiho brnenje na zapestju kot opomnik za spanje ali kot nežen jutranji alarm, s spremljanjem dolžine spanca pa lahko starši preverijo, ali otroci dobijo dovolj počitka.
Animirani prikazi ure rastejo in se razvijajo ob gibanju otrok čez dan.
Otroci lahko izzovejo svoje družinske člane k zabavnim tekmovanjem v številu opravljenih korakov in pošiljajo sporočila ali spodbujajo ostale neposredno v aplikaciji Fitbit.
Celodevno spremljanje aktivnosti

Fitbit Ace 3 cel dan spremlja korake in skupne aktivne minute prikažejo, kako vsak gib in poskok prispevata k bolj zdravemu in bolj aktivnemu življenju.

Opomniki za spanje in alarmi

Aplikacijo Fitbit uporabite za nastavitev opomnikov za spanje in tihih alarmov, ki otroke nežno zbudijo s tihim brnenjem na zapestju.

Opomniki o gibanju

V aplikaciji Fitbit lahko starši otrokom nastavijo prijazne opomnike na zapestju in jih tako opomnijo na gibanje, če se predolgo zasedijo.

60 minut aktivnosti

Organizacija WHO za otroke priporoča 60 minut dnevne fizične aktivnosti, zato ura Ace 3 vključuje cilj za 1 uro aktivnih minut, ki ga je mogoče prilagoditi v aplikaciji.*

Zabavne pobude

Z virtualnimi značkami, animiranimi prikazi ure in prilagojenimi avatarji bodo otroci motivirani h gibanju z ostalimi družinskimi člani in iskanju načinov, da premagajo prijatelje.

Časovnik in štoparica

Uporabite funkciji časovnika in štoparice kar na otrokovem zapestju in jih vodite skozi čas za domače naloge, morebitna povabila na »tekmo do konca ulice« in še več.

Opozorila o klicih

Otrokom s pametnim telefonom bo všeč prejemanje obvestil o klicih kar na zapestju, starši pa bodo veseli dodatno olajšane dosegljivosti.

Udobna in varna

Uro Fitbit Ace 3 smo zasnovali z mislijo na otroke in za akcijo v vseh smereh z udobnim silikonskim paščkom in trdno, prilagodljivo zaponko.

Poenostavljena oblika in zaslon na dotik

Z dodelano in poenostavljeno obliko ter osvetljenim zaslonom otroci preprosto uporabljajo uro in si ogledajo statistike.

*Svetovna zdravstvena organizacija

V škatli:Fitbit Ace 3, Minions Yellow
Kabel za polnjenje
FitBit Ace 3, Black/Minion Yellow
FitBit Ace 3, Black/Minion Yellow
58,99 €
v Polleo Sport

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka