Microsoft Surface Go 2 + mapa

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Microsfot Surface Go 2 LTE se ponaša z zmogljivim procesorjem Intel Core m3-8100Y, ki posrebi za zanesljivo delo in zabavo. Integrirana grafika, Intel® UHD Graphics 615, ... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Preveri

Cena je bila osvežena danes ob 07:16.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Telekom Slovenije ponudbi
Ponudba trgovine Telekom Slovenije za izdelek Microsoft Surface Go 2 + mapa. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Dodan operacijski sistem
Dodatne lastnosti
Velikost zaslona (v ")
10 "
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01CF8248
Prijavi napako
Microsfot Surface Go 2 LTE se ponaša z zmogljivim procesorjem Intel Core m3-8100Y, ki posrebi za zanesljivo delo in zabavo. Integrirana grafika, Intel® UHD Graphics 615, pa bo zagotovila izvrsten prikaz večpredstavnostnih vsebin na izjemnem PixelSense™ zaslonu, ločljivostji 1920 × 1280, ki se ponaša z 10-točkovno tehnologijo za podporo večkratnega dotika. Surface GO 2 s hibridno zasnovo omogoča, da ga uporabite kot tablični računalnik za prilagoditev načina dela in ustvarjanja. Prenosnik je opremljen z USB-C vhodom, podpira pa tudi povezovanje s hitro brezžično, Wi-Fi 6, tehnologijo. Windows Hello pa omogoča hitro in varno prijavo v sistem s pomočjo prepoznave obraza. Podatki bodo shranjeni na SSD pogonu s kapaciteto 256 GB, ki bo v kombinaciji z delovnim pomnilnikom kapacitete 8 GB poskrbel za bliskovito hitrost, brezhibno večopravilnost in odzivnost. Ostanite povezani kjer koli z dodatno povezavo LTE Advanced in pridobite funkcije upravljanja in varnosti, ki jim zaupate z operacijskim sistemom Windows 10 Pro.
Microsoft Surface Go 2 + mapa
Microsoft Surface Go 2 + mapa
899,99 €
v Telekom Slovenije

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka