REL T7x – bel lak

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
200W aktivni subwoofer z dodatno pasivno bas enoto, posebej razvit za stereo sisteme.OpisRel T7x je napredni aktivno-pasivni HiFi nizkotonec specialistov iz tovarne REL. ... Preberi cel opis
1.239,00 € -7 %
1.149,00 €
2-7 dni
Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 2 - 7 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 07:36.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o AV-PLANET ponudbi
Ponudba trgovine AV-PLANET za izdelek REL T7x – bel lak. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01CEA5A6
Prijavi napako
200W aktivni subwoofer z dodatno pasivno bas enoto, posebej razvit za stereo sisteme.OpisRel T7x je napredni aktivno-pasivni HiFi nizkotonec specialistov iz tovarne REL. Nadgradnja zelo uspešnega T7i je pred vami.REL T7x – aktivni subwoofer za popoln bas v vašem HiFi sistemuRel T7x ima prednjo usmeritev 200mm aktivne bas membrane in dodatno pasivno membrano premera 250mm usmerjeno v tla. Uvršča se med odlične HiFi aktivne nizkotonce za srednje velike prostore. Kljub kompaktnosti se spusti do 30Hz, torej v globine, ki jih ne doseže praktično noben naraven inštrument.Vgrajen je odličen ojačevalnik v A/B načinu delovanja z 200W rms, za popolno kontrolo bas membran. Napreden na novo razvit dizajn z robustnim, lakiranim ohišjem bo navdušil minimaliste. Priložena je prednja mrežica za še bolj diskreten videz. Dizajniran je tako, da kljub večjemu ohišju na oko deluje manjši kot predhodnik. Vač vtisa na zvoku ob manjšem odtisu v prostoru torej.Posebno razvit priklop za HiFi – Rel Neutrik SpeakonPoleg LFE vhoda, ki je namenjen ojačevalcem s posebnim izhodom za aktine nizkotonce, ima Rel T7i vhod za klasične ojačevalce – High Level vhod. Posebej razvita tehnologija priklopa proizvajalca Rel, se imenuje Neutrik Speakon. S to rešitvijo, se zvok basa praktično stopi z zvokom vaših glavnih zvočnikov. Priklop je nadvse enostaven, priložen kabel pa kompatibilen s praktično vsakim analognim ojačevalcem na trgu.

REL T7x zadaj

REL T7x pripročamoLastnikom Hi-Fi sistemov z bookshelf ali samostoječimi zvočniki, z željo po dodatnem basu v prostorih velikih med 15 in 30 m2.Ključne lastnosti REL T7xAktivno pasivna zasnova
Za stereo sisteme z namiznimi ali samostoječimi zvočniki
A/B ojačevalnik
Velika moč in natančna kontrola nizkih tonov
Rigidno ohišje s sijaj lakom
Tehnične podrobnostiAktivni subwoofer z membrano usmerjeno v tla
Frekvenca basa (+/-6 dB) [Hz] 30
Tip ojačevalnika: A/B način delovanja
Moč ojačevalnika [W RMS] 200
1x203 mm aktivni bas z dolgim hodom
1x250 mm pasivni bas z dolgim hodom
Tip zvočnika: Zaprt sistem
Priložen Neutrik Speakon kabel
Dimenzije (VxŠxG) [mm] 356x320x363
Teža [kg] 17.5
REL T7x – bel lak
REL T7x – bel lak
1.149,00 €
v AV-PLANET

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka