Z5 KIT 24-70 F/4 NIKON

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Spoznajte lepoto fotografije v polnem formatu. Brezzrcalni fotoaparat Nikon Z 5 je vzdržljiv, lahek, čudovito preprost za uporabo ter združljiv s široko paleto kompaktnih... Preberi cel opis
1.999,00 €
1-10 dni
Vse ponudbe
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 10 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 01:55.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o mimovrste=) ponudbi

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi v Big Bangu Dobavljivo v 1 - 3 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 07:22.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Big Bang ponudbi
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01CE99B4
Prijavi napako
Spoznajte lepoto fotografije v polnem formatu. Brezzrcalni fotoaparat Nikon Z 5 je vzdržljiv, lahek, čudovito preprost za uporabo ter združljiv s široko paleto kompaktnih objektivov polnega formata. Dosezite osupljive ravni kakovosti slike ne glede na to, ali ustvarjate fotografije ali videoposnetke. S tem vsestranskim kompletom z zoom objektivom polnega formata posnemite fotografije in videoposnetke z več podrobnostmi, več globine in več barv. V komplet sta vključena fotoaparat Z 5 in kompaktni zoom objektiv NIKKOR Z 24-70mm f/4 S. Izkoristite gladko in neslišno ostrenje ter izjemno ostrino od roba do roba. Nikon Z 5 odlikujejo tipalo polnega formata, zmogljiv procesor EXPEED 6 in izjemno ostro elektronsko iskalo, zaradi česar je ustvarjanje v polnem formatu preprosto. Fotografije lahko tudi izrežete, ne da bi pri tem izgubili podrobnosti – popolno za tiskanje in spletne strani. Portreti z bogatimi tonskimi prehodi. Videoposnetki z izjemno majhno globinsko ostrino. Tipalo CMOS polnega formata, ki ima 24,3 milijona slikovnih točk, v celoti izkorišča sposobnost zbiranja svetlobe ultraširokega bajoneta Z za izjemne rezultate. Zahvaljujoč širokemu razponu občutljivosti ISO 100–51.200 fotoaparata lahko uživate v svobodi takojšnjega prilagajanja spreminjajoči se svetlobi. Ni vam treba skrbeti, da se bo pojavil šum: slike so čiste in imajo osupljiv dinamični razpon tako pri visokih kot pri nizkih vrednostih ISO. Zmogljiva 5-osna stabilizacija slike z zmanjšanjem tresljajev v fotoaparatu omogoča fotografiranje s časom zaklopa, ki je za pet stopenj daljši kot sicer. Ne glede na uporabljen objektiv NIKKOR Z ostanejo fotografije ostre, videoposnetki pa stabilni. 273-točkovni sistem hibridnega AF (samodejno ostrenje) je hiter in natančen, tako da ostrenje poteka izjemno gladko. Motivi se izostrijo v trenutku in ostanejo ostri ne glede na položaj v kadru. Dvojna reža sprejme hitre pomnilniške kartice SD UHS-II. Reži preprosto nastavite tako, da eno kartico uporabljate za fotografiranje, drugo pa za varnostno kopiranje. Ali pa na eno kartico shranjujte videoposnetke in na drugo fotografije. Vzdržljivo, a lahko ohišje iz magnezijeve zlitine je popolnoma zatesnjeno proti vremenskim vplivom, tako da mu prah in vlaga ne moreta do živega. Zlasti okoli vseh premičnih delov in gumbov. Ohišje tega fotoaparata polnega formata je morda manjše, a kljub temu je rokovanje z njim preprosto. Globok ročaj daje občutek varnosti, glavne nastavitve pa so idealno postavljene. Kar vidite skozi elektronsko iskalo visoke ločljivosti, ki se ponaša z 3.690.000 pikami, je tisto, kar dobite. Glavne nastavitve, kot so osvetlitev, ISO in nastavitev beline, se uveljavijo v realnem času.
Z5 KIT 24-70 F/4 NIKON
Z5 KIT 24-70 F/4 NIKON
1.999,00 €
v mimovrste=)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka