CANDY pralni stroj CO4 1265TXE/1-S

(0)
Poglej mnenja
Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Candy pralni stroj CO4 1265 TXE/1 z globino 45 cm spada med najplitkejše v svoji kategoriji. Ponaša se z zmogljivostjo pranja 6 kg in hitrostjo ožemanja do 1200 obratov/m... Preberi cel opis
499,00 € -45 %
274,90 €
-45 %499,00 €
brezplačna dostava

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 00:43.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Shoppster ponudbi
Ponudba trgovine Shoppster za izdelek CANDY pralni stroj CO4 1265TXE/1-S. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Globina (cm)
50 cm
Maksimalna teža (v kg)
Nalaganje perila
Novi energijski razred (2021)
C
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01CE80DF
Prijavi napako
Candy pralni stroj CO4 1265 TXE/1 z globino 45 cm spada med najplitkejše v svoji kategoriji. Ponaša se z zmogljivostjo pranja 6 kg in hitrostjo ožemanja do 1200 obratov/min. Uvršča se v energijski razred C. Na voljo ima 16 programov pranja, od tega je 9 hitrih, ki manjše količine perila operejo v manj kot 1 uri. Upravljanje je enostavno s pomočjo vrtečega gumba. Poleg klasičnega upravljanja ima stroj na voljo tudi možnost dodatnega upravljanja s pametnim telefonom preko Wi-fi povezave. Pralni stroj je opremljen z napredno funkcijo KG detektor, ki oceni količino perila ter prilagodi čas pranja in porabo vode ter energije. Smart Touch je prvi osebni asistent, ki poskrbi za vas, vaša oblačila in vaš pralni stroj.

Poleg klasičnega načina upravljanja omogoča dodatni način upravljanja pralnega stroja, s katerim izrabite prednosti, ki jih prinaša pametna aplikacija! Preprosto naložite aplikacijo Simply-Fi app, povežite svoj pametni telefon z aparatom preko Wi-fi povezave in že so vam na voljo številne nove možnosti na področju pranja perila: Nalaganje dodatnih programov; Programi po meri, s katerimi še posebej poskrbite za vaše perilo; Pametna skrb – pametno preverjanje delovanja stroja, samočistilni programi ter vodnik za odpravljanje težav; Pametni zamik vklopa z začetkom ali koncem, ko vi želite.

Smart Pro Candy Smart Pro bo resnično poenostavil pranje vašega perila. Ponuja široko izbiro hitrih programov, primernih za vsakodnevno pranje. Vsestranski, hiter in zanesljiv, ta pralni stroj je najboljša rešitev, kako najbolje porabiti čas in denar.

?Maksimalna prilagodljivost Z zamikom vklopa bo perilo pripravljeno, ko vi to želite. Omogoča vam programiranje začetka pralnega cikla z zamikom največ 24 ur. Sedaj vas ne bo več skrbelo, da se bo mokro perilo, ki bo dalj časa ostalo v stroju, navzelo neprijetnega vonja. In prihranili boste pri porabi energije, saj boste pranje lahko programirali za ure, ko je elektrika cenejša.

Svet povezanih funkcij
Aplikacija simply-Fi App vam preko omrežja Wi-Fi ponuja široko paleto pametnih funkcij, kot so daljinsko upravljanje, nasveti za sušenje in pregledi stroja.    

Podaljšajte življenjsko dobo svojemu pralnemu stroju Funkcija Smart check-up vam ponuja enostaven način upravljanja stroja za daljšo učinkovitost. S to funkcijo boste imeli stalen pregled delovanja svojega stroja, v primeru težav pa boste prejeli praktične nasvete kako sami rešiti težavo.    

Učinkovito odstranjevanje madežev Nova tehnologija Active Motion poveča moč delovanja detergenta, tako da poveča hitrost vrtenja bobna na različnih stopnjah pralnega cikla in tako izboljša rezultate pranja, prihrani čas in zmanjša tresenje stroja.    

Imejte vse pod nadzorom S funkcijo Moja statistika lahko nadzorujete najbolj pogosto uporabljene programe in še izboljšate svoje pralne navade. 

Manj vpliva na okolje Naši stroji zmanjšujejo količino porabljene električne energije in tako je vpliv na okolje manjši. Občutljivi senzorji teže zaznajo količino in težo perila v stroju in samodejno prilagodijo porabo vode in električne energije.

Enostavno hitro Smart Pro ponuja izbiro 9 hitrih programov, krajših od ene ure. Zagotavlja vrhunske rezultate, vi pa prihranite čas za vse kar želite.  

Prihranite energijo in denar Ta pralni stroj v energijskem razredu C, v skladu z novo energijsko nalepko in v primerjavi z razredom G, zmanjša porabo za najmanj 34 %, prihrani energijo, denar in spoštuje okolje.
CANDY pralni stroj CO4 1265TXE/1-S
CANDY pralni stroj CO4 1265TXE/1-S
274,90 €
v Shoppster

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka