AEG Pralni stroj L7FEC41PS UniversalDose

AEG Pralni stroj L7FEC41PS UniversalDose

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Letna poraba el. energije:Letna poraba električne energije temelji na 220 standardnih ciklih pranja.OžemanjePodatek o številu vrtljajev ožemanja nam pove, s kak&sc... Preberi cel opis
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Preverite

Cena je bila osvežena danes ob 10:06.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o mojedom.si ponudbi
Ponudba trgovine mojedom.si za izdelek AEG Pralni stroj L7FEC41PS UniversalDose. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Globina (cm)
63.1 cm
Maksimalna teža (v kg)
Nalaganje perila
Novi energijski razred (2021)
A
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01CDF877
Prijavi napako
Letna poraba el. energije:Letna poraba električne energije temelji na 220 standardnih ciklih pranja.OžemanjePodatek o številu vrtljajev ožemanja nam pove, s kakšno hitrostjo se obrača boben po končanem pranju. Število vrtljajev je 1400 vrt/min in od tega je tudi odvisno koliko bo perilo na koncu ožeto.Prilagajanje porabe vodePrilagajanje porabe vode, glede na vrsto in količino perila. Stroj porabe monj vode za manj perila in več vode za več perila in stem posledično tudi električne energije, saj segrevanje vode poteka krajši čas.Številčni zaslonZaslon, na katerem se izpisujejo številke. Na zaslonu nastavite zamik vklopa, največkrat prikazuje tudi preostali čas pranja.
Tih invertni elektromotorInvertni elektromotor omogoča tiho delovanje, saj nima vgrajenih krtačk, ki povzročajo piskajoč zvok iz motorja pralnega stroja. Ne potrebuje vzdrževanja, saj se krtačke ne morejo izrabiti, ker jih nima.
AEG Pralni stroj L7FEC41PS UniversalDose
AEG Pralni stroj L7FEC41PS UniversalDose
819,00 €
v mojedom.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka