BARR&STROUD daljnogled Sahara 10x50 FMC

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Daljnogledi Barr & Stroud Sahara so optimalna kombinacija kakovostne optike, izpopolnjene tehnične konstrukcije in stabilne višje ločljivosti. Rezultat je eleg... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
173,70 €
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 18:18.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o waragod.si ponudbi
Ponudba trgovine waragod.si za izdelek BARR&STROUD daljnogled Sahara 10x50 FMC. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Povečava (v x) Ta podatek Vam pove večkratnik povečave, ki ga daljnogled omogča. Tudi tukaj da je več = boljše, saj daljnogledi z večjo povečavo omogočajo boljše opazovanje tudi bolj oddaljenih predmetov.
10 x
Premer leče (v mm)
50 mm
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01CDD893
Prijavi napako
Daljnogledi Barr & Stroud Sahara so optimalna kombinacija kakovostne optike, izpopolnjene tehnične konstrukcije in stabilne višje ločljivosti. Rezultat je elegantna serija daljnogledov, ki prinaša blagovni znamki višjo raven zmogljivosti in prefinjenosti zasnove.

Daljnogledi Sahara imajo robustno konstrukcijo v kombinaciji z briljantno optiko. Vodoodporni so do globine 1,5 m, pod vodo so lahko tri minute. Zato izdelava daljnogleda zahteva visoko stopnjo mehanske kakovosti in posledično zagotavlja, da daljnogled lahko uporabljate v kakršnemkoli vremenu. To sposobnost še izboljša gumirano ohišje, ki daljnogled ščiti pred udarci.
Daljnogledi so napolnjeni z dušikom, ki preprečuje rosenje v neugodnih vremenskih razmerah.
Popolnoma večplastna optika je standard v seriji Barr & Stroud Sahara, kot tudi BAK-4 prizme. Na ta način se zagotavlja, da se skozi optiko prenaša čim več svetlobe, kar posledično zagotovi izjemno jasno sliko tudi v slabši svetlobi, brez tega, da bi s tem bila povzročena dramatična izguba moči.
Daljnogledi imajo gumijaste nastavke okularja, ki zagotavljajo udobje za uporabnika, so praktične in jih lahko uporabljajo tudi uporabniki z očali. Mehanizem ostrenja je zasnovan tako, da se lahko ostri od minimuma do neskončnosti z manj kot enim obratom kontrolnega koleščka.
To pomeni, da lahko dogodek opazujete točno v trenutku, ko se dogaja.
Daljnogledi Sahara dobavljamo s torbico za nošenje, pritrjenimi pokrovčki, trakovi in krpo za čiščenje leč.
BARR&STROUD daljnogled Sahara 10x50 FMC
BARR&STROUD daljnogled Sahara 10x50 FMC
169,80 €
v waragod.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka