AEG pralno sušilni stroj L7WBGO47W

(0)
Poglej mnenja
Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
DualSense prilagodi temperaturo in premikanje bobna različnim tkaninam in prilagodi programe določeni količini perila. Operete, posušite in zaščitite lahko vse od večplas... Preberi cel opis
841,86 €
2-5 dni
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Dobavljivo v 2 - 5 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 03:29.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o eHome ponudbi
Ponudba trgovine eHome za izdelek AEG pralno sušilni stroj L7WBGO47W. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Globina (cm)
55.1
Širina (cm)
59.7
Zmogljivost pranja (kg)
7
Zmogljivost sušenja (kg)
5
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01CD2405
Prijavi napako
DualSense prilagodi temperaturo in premikanje bobna različnim tkaninam in prilagodi programe določeni količini perila. Operete, posušite in zaščitite lahko vse od večplastnih jaken do mehkih puloverjev. ProSense Technology® samodejno prilagodi čas trajanja pranja in sušenja količini perila. Zagotovljeni pripravni in varčni programi za prihranek časa, energije in vode – ne glede to, ali je perila malo ali veliko. Parni program sprosti vlakna v vaših oblačilih in tako odpravi zmečkanost. Likanje ni potrebno. Zagotavlja, da oblačila dlje časa ostanejo lepa in prijetna na dotik. Možnost hitre osvežitve oblačil, ne da bi jih izpostavljali obsežnim ciklom, prav tako pomeni, da prestanejo tudi preskus časa, saj so manj izpostavljena. S programom Quick 20’ Wash&Dry 60’ lahko operete in posušite 1 kg mešanih oblačil v samo eni uri, vse naenkrat. Prav tako lahko izberete samo cikel pranja in dobite čista oblačila v samo 20 minutah. Hitra in priročna nega, ko se vam mudi. V bobnu Care oblačila gladko drsijo, zahvaljujoč dvignjenemu blazinastemu vzorcu v bobnu in optimizirani dvižni lopatici. Tanek sloj vode pokriva luknje med pranjem. S tem za vaše tkanine zagotovi še nežnejšo izkušnjo pranja.* Interni testi, ki primerjajo boben Drum z bobnom AEG ProTex.
AEG pralno sušilni stroj L7WBGO47W
AEG pralno sušilni stroj L7WBGO47W
841,86 €
v eHome

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka