SALEWA ženski pohodni čevlji MTN TRAINER 2 GTX 21/22

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Salewa Mountain Trainer 2 GTX je trden pohodniški čevelj, prilagodljiv za alpske pristope, zgrajen za celodnevno udobje in tehnične zmožnosti na pohodih, feratah i... Preberi cel opis
Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

da

Cena je bila osvežena danes ob 14:18.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o actionmama ponudbi
Ponudba trgovine actionmama za izdelek SALEWA ženski pohodni čevlji MTN TRAINER 2 GTX 21/22. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Material
Višina obutve
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01CC1987
Prijavi napako
Salewa Mountain Trainer 2 GTX je trden pohodniški čevelj, prilagodljiv za alpske pristope, zgrajen za celodnevno udobje in tehnične zmožnosti na pohodih, feratah in poteh po katerem koli terenu in v vseh vremenskih razmerah z zanesljivim oprijemom  podplata Vibram ter vodotesno in zračno zaščito Gore-Tex. MTN Trainer 2, oblikovan v Montebelluni je trpežen in vsestranski alpski čevelj z visokokakovostnim 1,6-milimetrskim zgornjim delom iz semiša in podplatom Vibram. Robusten zgornji del ima 360° zaščitno gumijasto obrobo odporno proti obrabi na skalnatem terenu ter hitro sušečo podlogo Gore-Tex Extended Comfort za trajno hidroizolacijo in optimizirano zračnost. Pod vezalkami je zaščitna gamaša, ki preprečuje vdor vode. Izboljšana trajna konstrukcija je 15% lažja in prožnejša od izvirnika ter zagotavlja udobno prileganje, medtem ko razširjen vmesni podplat iz PU zagotavlja dolgotrajno absorpcijo tresljajev. Večnamenski podplat Vibram daje okretnost in stabilnost na neravnem terenu. Njegovi globoki, samočistilni utori in agresivni čepi zagotavljajo dober oprijem na skalah in meliščih ter optimalen oprijem na blatu in travi. Posebna cona tekalne plasti via ferrata pod srednjim delom stopala ima posebne pravokotne čepe, ki povečajo silo, ki deluje na stopalo za boljši oprijem na železnih lestevah kot običajni čevlji. Naš prepoznavni sistem 3F povezuje nart s podplatom in peto za prilagodljivost, pravilno prileganje in podporo. Oblazinjen vložek OrthoLite odvaja vlago in pomaga ohraniti noge hladne. Plezalni sistem zavezovanja lahko tudi natančno nastavite pri prstih za večjo natančnost in podporo na tehničnem terenu. MTN Trainer 2 je izdelan v Evropi in ponuja popolno rešitev pri alpskih pristopih, za tehnične pohode, ferate in trekinge v vseh razmerah in na razginbanem terenu.
SALEWA ženski pohodni čevlji MTN TRAINER 2 GTX 21/22
SALEWA ženski pohodni čevlji MTN TRAINER 2 GTX 21/22
132,00 €
v actionmama

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka