Megapack Nature's Variety Original Paté No Grain Medium/Maxi Adult 16x300 g - Piščanec

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Vrsti primerna prehrana temelji na naravnih prehranjevalnih navadah vašega psa. Nature's Variety Original Paté No Grain Medium/Maxi Adult vsebuje meso kot glavno sestavin... Preberi cel opis
67,49 €
2-4 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 2 - 4 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 10:14.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o zoohit.si ponudbi
Ponudba trgovine zoohit.si za izdelek Megapack Nature's Variety Original Paté No Grain Medium/Maxi Adult 16x300 g - Piščanec. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Vrsta hrane
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01CA604D
Prijavi napako
Vrsti primerna prehrana temelji na naravnih prehranjevalnih navadah vašega psa. Nature's Variety Original Paté No Grain Medium/Maxi Adult vsebuje meso kot glavno sestavino in vašega psa oskrbuje s kakovostnimi živalskimi beljakovinami. Mokra hrana je pripravljena v Nemčiji in je primerna za srednje velike ter velike pse. Ponaša se s privlačno teksturo in okusno sestavo. Poleg mesa vsebuje tudi zelenjavo in s tem zagotavlja prehrano, ki je bogata z vitalnimi snovmi. Nature's Variety Original Paté No Grain Medium/Maxi Adult je brez žit in je nežno kuhana v lastnem soku, s čimer se ohranijo naravne arome in hranila. Mešano pakiranje vsebuje: 8x300 g govedina 4x300 g piščanec 4x300 g puran Megapack Nature's Variety Original Paté No Grain Medium/Maxi Adult 16x300 g na kratko: Bio mokra hrana za odrasle pse srednje velikih in velikih pasem več kot 10 kg Polnovredni obrok: idealna kot popolna hrana za vsak dan Izbrane sestavine: iz naravnih surovih sestavin, zelo okusna Z veliko mesa: spodbuja vrsti primerno prehrano, bogato z beljakovinami Z zelenjavo: z vitalnimi snovmi bogata sestava Brez žit: za pse z alergijami in intolerancami Nežno kuhana: priprava v lastnem soku pri optimalnih temperaturah, za ohranitev arom in hranil Privlačna tekstura: okusna pašteta Okusen izbor: na voljo je več različnih okusov Brez umetnih barvil, arom in konzervansov Država proizvajalca: Nemčija
Megapack Nature's Variety Original Paté No Grain Medium/Maxi Adult 16x300 g - Piščanec
Megapack Nature's Variety Original Paté No Grain Medium/Maxi Adult 16x300 g - Piščanec
67,49 €
v zoohit.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka