AMAZFIT pametna ura T-REX Pro, Desert Grey

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Vrhunska Amazfit ura s certifikatom MIL-STD-810G, kar pomeni, da je trenutno najbolj odporna pametna ura na trgu. Tako bo delovala v okolju z visokimi ali nizkimi tempera... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Preveri

Cena je bila osvežena danes ob 14:10.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Si.mobileshop.eu ponudbi
Ponudba trgovine Si.mobileshop.eu za izdelek AMAZFIT pametna ura T-REX Pro, Desert Grey. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
GPS sprejemnik
da
Izgled
Kompatibilna z
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0256C9DE
Prijavi napako
Vrhunska Amazfit ura s certifikatom MIL-STD-810G, kar pomeni, da je trenutno najbolj odporna pametna ura na trgu. Tako bo delovala v okolju z visokimi ali nizkimi temperaturami. Za nemoteno delovanje bo poskrbela baterija,ki v kombinaciji s super varčnim procesorjem zagotavlja do 60 dni delovanja v osnovnem načinu. Poleg tega ima certifikat 10 ATM. Poleg tega lahko T-REX PRO deluje v okoljih ekstremnih temperatur od 70°C do -40°C.
AMOLED zaslon 1,3 ima možnost Always-On zaslona. Poleg tega lahko sami nastavite ozadje zaslona z izbranimi informacijami.
Amazfit T-REX PRO ima tudi certifikat 5ATM, tako da jo boste lahko uporabljali tudi med plavanje, tako v bazenih kot v odprtih vodah. Posebni optični senzorji zagotavljajo natančno merjenje vašega srečnega utripa, ki podpira celodnevno samodejno zaznavanje in vas bo ura samodejno opozorila, ko boste presegli opozorilno vrednost.
Pametna ura Amazfit T-REX PRO ima prednastavljenih 14 različnih športnih aktivnosti. Prebudite športnika v sebi z novo uro Amazfit T-REX.
Podpira štiri globalne GPS tehnologije, tak oda bo točnost vaše lokacije vedno zagotovljena: GPS+GLONASS, GPS+BeiDou, GPS+Galileo.
AMAZFIT pametna ura T-REX Pro, Desert Grey
AMAZFIT pametna ura T-REX Pro, Desert Grey
131,00 €
v Si.mobileshop.eu

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka