SUPREME HAPPY DOG AFRICA - pasja hrana - VARČNO PAKIRANJE: 2 X 12.5 KG

SUPREME HAPPY DOG AFRICA - pasja hrana - VARČNO PAKIRANJE: 2 X 12.5 KG

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Mesno osnovo predstavlja v naravi živeči noj katerega meso predstavlja novost in ekskluzivnost beljakovin živalskega izvora. Afriški noj je poseben vir beljakovin in zato... Preberi cel opis
153,99 €
2-4 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 2 - 4 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 00:40.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o zoohit.si ponudbi
Ponudba trgovine zoohit.si za izdelek SUPREME HAPPY DOG AFRICA - pasja hrana - VARČNO PAKIRANJE: 2 X 12.5 KG. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Vrsta hrane
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX002D879D
Prijavi napako
Mesno osnovo predstavlja v naravi živeči noj katerega meso predstavlja novost in ekskluzivnost beljakovin živalskega izvora. Afriški noj je poseben vir beljakovin in zato je ta pasja hrana idealna za pse z intoleranco na hrano. Zaradi tega je hrana Africa posebnega okusa temnordeče barve in lahko prebavljiva. Krompir ne vsebuje glutena in žita zato je posebej primerna za pse z intoleranco na hrano. Happy Dog Supreme Africa pasja hrana združuje meso noja in krompir v edinstven recept. Popolna suha visoko kakovostna hrana je posebej primerna za prehransko občutljive pse s posebnimi zahtevami - in za vse sladokusce med psi! Happy Dog Supreme Africa - je izdelana v Nemčiji pod strogim nadzorom kakovosti Popolna hrana za vse odrasle pse z normalno porabo energije (20/10) Primerna za pse z alergijami in za pse z intoleranco na hrano Noj kot edini vir beljakovin Brez soje in alternativnih beljakovin Brez žita S krompirjem brez glutena 90% prebavljivih hranilnih snovi - prijaznih za želodec in črevesje Vse Happy Dog Supreme pasje hrane so posebej izdelane v kombinaciji z drugimi tako da lahko vašemu psu date različne vrste te hrane. Ponudite vašemu psu ´kulinarično potovanje okoli sveta´. Happy Dog pasja hrana je narejena v bavarskem družinskem podjetju. Ta okusna in zdrava hrana za hišne živali je narejena v skladu z najnovejšimi znanstvenimi dosežki iz visoko kakovostnih in naravnih sestavin z dodatkom aromatičnih zelišč. Rezultat je okusna hrana za hišne ljubljenčke visoke kakovosti. V prihodnosti Najmanjša afriška državi Ruandi je ena od najrevnejših držav na svetu. Več kot 60 odstotkov prebivalstva živi pod pragom revščine. 35 odstotkov odraslih je nepismenih. Happy Dog bo podaril določen znesek vrednosti vsakega paketa Africa pasje hrane (npr. 130 € na 125 kg pakiranje) SOS Hermann Gmeiner School in SOS Vocational Training Centre v prestolnici
SUPREME HAPPY DOG AFRICA - pasja hrana - VARČNO PAKIRANJE: 2 X 12.5 KG
SUPREME HAPPY DOG AFRICA - pasja hrana - VARČNO PAKIRANJE: 2 X 12.5 KG
153,99 €
v zoohit.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka