HAGEN CATIT DESIGN SENSES IGRALNI OBROČ - 1 IGRALNI OBROČ

HAGEN CATIT DESIGN SENSES IGRALNI OBROČ - 1 IGRALNI OBROČ

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Izdelano z vidika mačjih misli nove igre in zabavni izdelki ki spodbujajo čute vaše mačke. Čutila mačk so izredna. Lahko slišijo zvoke kakršne naša ušesa ne morejo ujeti.... Preberi cel opis
12,49 €
2-4 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
16,48 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 2 - 4 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 22:02.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o zoohit.si ponudbi
Ponudba trgovine zoohit.si za izdelek HAGEN CATIT DESIGN SENSES IGRALNI OBROČ - 1 IGRALNI OBROČ. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX002D581C
Prijavi napako
Izdelano z vidika mačjih misli nove igre in zabavni izdelki ki spodbujajo čute vaše mačke. Čutila mačk so izredna. Lahko slišijo zvoke kakršne naša ušesa ne morejo ujeti. Vidijo stvari ki so nevidne za nas. Čutila za vonj okus in tip jim omogočajo doživetje sveta katerega mi lahko le ugibamo. Čutila za vid sluh in tip so njihova ključna čutila za lov. Catit Design Senses Igralni obroč za mačke stimulira vsa tri. Izdelan je tako da bi pritegnil zaposlil in zabaval vašega mačka in izpolnil njegov naravni nagon lova. Zasnova poglej skozi luknjo zasnova poglej skozi luknjo pomeni da lahko vaša mačka vidi lovi in poriva žogo Sivo-zelena žoga žoga je posebej izdelana tako da pritegne pozornost vaše mačke. Možnost razširitve lahko namestite dodatne elemente za povečanje steze. Catit Igralni obroč na kratko S-oblike pribl. 110 cm dolga 65 cm široka 5 cm globoka 1 velika steza pribl. 23 cm- majhna steza začetek / konec približno 65 cm Enostavno za sestavo s ´klik´ sistemom Sivo-zelena žoga Razširljiv z dodatnimi elementi Spodbuja spretnost Izpolnjuje naravni lovski nagon Lahko je v kombinaciji z Catit Design Senses Praskalna podloga and Masažni center Opozorilo Tako kot pri vseh drugih proizvodih mora biti vaš ljubljenček nadzorovan ko se igra s to igračo. Prosimo redno preverjajte izdelek in zamenjajte igrače ki so poškodovane saj lahko škodijo vašemu ljubljenčku.
HAGEN CATIT DESIGN SENSES IGRALNI OBROČ - 1 IGRALNI OBROČ
HAGEN CATIT DESIGN SENSES IGRALNI OBROČ - 1 IGRALNI OBROČ
12,49 €
v zoohit.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka