ELECTROLUX kuhalna plošča EGE6182NOK

 • Priljubljenost
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Ime trgovine (A - Z)
  • Ime trgovine (Z - A)
Pred nakupom preverite lastnosti in ceno izdelka še pri izbranem trgovcu.
SI
Preveri

Ponudba za izdelek Electrolux plinska kuhalna plošča EGE6182NOK

Ponudnik omogoča naslednje načine plačila: - z gotovino ob prevzemu - z nakazilom na račun podjetja mimovrste d.o.o. (po ponudbi/predračunu) - s plačilno oziroma kreditno kartico (Activa, Mastercard, Visa, Visa Electron, American Express, BA Maestro, Diners club - le za imetnike novih kartic) - z obročnim plačilom na 3, 6 ali 12 obrokov s kartico American Expres - z obročnim plačilom na 2 do 12 obrokov s kreditno kartico Visa Electron za stranke Abanke - z obročnim plačilom do 12 obrokov z Diners club kartico

Strošek dostave naročil do 198,99 €: - redna dopoldanska dostava za manjše pakete: 3,95 € - redna dopoldanska dostava za večje pakete: 5,95 € Osebni prevzem v poslovalnicah in dostava naročil nad 199 € sta brezplačna.

SI
Preveri

Ponudba za izdelek ELECTROLUX kombinirana kuhalna plošča EGE6182NOK

Plačilo po povzetju Plačilo po ponudbi - s predhodnim nakazilom Plačilo z gotovino ali plačilno kartico (tudi na obroke) ob prevzemu na sedežu podjetja

Strošek dostave je naveden v tabeli z informacijami v spletnem katalogu/objavi za posamezni izdelek in se vedno informativno izpiše, ter prišteje tudi v spletni košarici, pred in ob oddaji naročila. Če naročite dva ali več izdelkov z različnimi stroški dostave, se za izračun skupnega stroška dostave upošteva strošek artikla z najvišjo ceno dostave. (Primer: prvi izdelek ima strošek dostave 2eur, drugi 4eur, tretji pa 5eur... skupni strošek dostave za vse tri izdelke znaša 5eur) Strošek dostave je enoten za celo Slovenijo.

SI
Na zalogi

Ponudba za izdelek Electrolux EGE6182NOK vgradna kombinirana kuhalna plošča

Gotovinsko plačilo Plačilo z gotovino se lahko opravi pri osebnem prevzemu na prevzemnem mestu ali po povzetju na naslovu dostave blaga. Pri plačilu z gotovino ni dodatnih stroškov. Plačilo po predračunu Plačilo po predračunu je možno predhodno opraviti ne glede na način dostave blaga, tako pri osebnem prevzemu, kot tudi pri dostavi z dostavno službo. Pri plačilu po predračunu ni dodatnih stroškov. Plačilo s plačilnimi karticami Omogočamo plačilo s plačilnimi karticami Maestro, MasterCard, Visa, Karanta, American Express, BA, Activa in Diners Club. Plačilo s plačilno kartico vam je omogočeno pri osebnem prevzemu naročenega blaga na prevzemnem mestu ali po povzetju (samo v primeru dostave preko pogodbene dostave službe GLS). V primeru dostave dostavne službe našega lastnega podjetja, dostavne službe Slovenske Železnice (v veliki večini se s temi dostavnimi službami vrši dostava izdelkov večjih dimenzij in teže, kot je na primer bela tehnika) plačilo s plačilno kartico ob dostavi ni možno. Pri plačilu s plačilno kartico nastanejo dodatni stroški (kartična provizija) v višini 3 odstotkov vašega nakupa. Plačilo na obroke Nakup na obroke je možen s kreditnimi karticami: • NLB MasterCard (do 12 obrokov; minimalni znesek obroka znaša 60 EUR; dodatna kartična provizija v višini 3 odstotkov); • NLB Visa (do 12 obrokov; minimalni znesek obroka znaša 60 EUR; dodatna kartična provizija v višini 3 odstotkov); • NLB Karanta (do 12 obrokov; minimalni znesek obroka znaša 60 EUR; dodatna kartična provizija v višini 3 odstotkov); • Diners Club (do 24 obrokov; minimalni znesek obroka znaša 60 EUR; dodatna kartična provizija v višini 7 odstotkov). Nakup na obroke ni možen s karticami Posojilna NLB Karanta in Posojilna NLB MasterCard.

Strošek dostave je enoten za celo Slovenijo in znaša 4,00 € z DDV. Strošek dostave se prišteje strošku naročila, kar je razvidno tako v košarici kot tudi na računu. Pri osebnem prevzemu v poslovni enoti podjetja MOBILO d.o.o., Pot k sejmišču 30, Ljubljana - Črnuče (delovni čas od 8:00 do 12:00 in od 12:30 do 16:00), se stroškov dostave ne obračuna.

SI
Na voljo

Ponudba za izdelek Kuhalna plošča Electrolux EGE6182NOK

Mozni so naslednji nacini placila: po povzetju, po predracunu, s kreditnimi karticami(EuroCard/MasterCard, Karanta, American Express, Visa ), ali z bancnim nakazilom. Za podrobnejse informacije kontaktirajte prodajalca.

Kupljeno blago dostavimo na vas naslov na obmocju republike Slovenije. Za dolocitev tocne ure dostave vas bo predhodno informiral dostavljavec. Za podrobnejse informacije kontaktirajte prodajalca.

SI
Na zalogi

Ponudba za izdelek ELECTROLUX EGE 6182 NOK

Preko predračuna, kjer je možen dodaten popust ali po povzetju

Strošek dostave je BREZPLAČEN ne glede na kraj in velikost, težo ali ceno izdelka.

SI
Preveri

Ponudba za izdelek ELECTROLUX Kuhalna plošča EGE6182NOK

Na voljo je več načinov plačila: z gotovino ob dostavi; po ponudbi /predračunu; v GA trgovinah s plačilno oziroma kreditno kartico in z obročnim plačilom; možnost hitrih kreditov.

Dostavo izvaja Pošta Slovenije. Dostava je mogoča na kateri koli naslov v Sloveniji. Dostava se opravlja od ponedeljka do petka. Dostava ob sobotah je mogoča samo v krajih, kjer pošta to omogoča. Naročeni izdelek vam pripelje en dostavljalec, ki je opremljen s transportnim vozičkom. Pri večjih in težjih izdelkih morate zagotoviti pomoč dostavljalcu.

SI
Dobavljivo

Ponudba za izdelek Kombinirana kuhalna plošča EGE6182NOK

1. Plačilo po povzetju Plačilo po povzetju je primerno v primeru, če uporabnik želi, da mu naročeno blago dostavimo na dom ali katerikoli drug naslov v Sloveniji. Ker je pri plačilu ob prevzemu možno plačilo z gotovino, morate biti uporabnik, ne glede na vrednost naročila, ob prevzemu osebno prisoten. O času dostave bomo uporabnika obvestili po telefonu. Ponudnik izda račun na trajnem mediju (papir), ki sodi ob garancijskem listu veljaven dokaz za reklamacijo. 2. Plačilo po predračunu Če se uporabnik odloči za plačilo po predračunu, mu bomo na elektronski naslov, naveden ob registraciji uporabniškega računa, poslali predračun z vsemi podatki. Po prejemu sredstev na naš poslovni račun bo blago odposlano na uporabnikov naslov za dostavo. Ponudnik izda račun na trajnem mediju ( papir ), ki je ob garancijskem listu veljaven dokaz za reklamacijo. Uporabnik je dolžan preveriti pravilnost podatkov na računu in o morebitnih napakah obvestiti ponudnika v osmih dneh od prejema. Kasneje podanih ugovorov glede pravilnosti izdanih računov ne upoštevamo. 3. Veljavnost akcijske ponudbe Roki veljavnosti akcije so navedeni ob sami akcijski ponudbi, in se njihov čas trajanja med posameznimi izdelki razlikuje. 4. Nakup za pravne osebe Nakup v ponudnikovi spletni trgovini ni namenjen le fizičnim osebam, temveč tudi poslovnim uporabnikom. Če želite račun na podjetje, sprejemate pogoje poslovanja, ki veljajo za podjetja in so navedeni v naslednjem odstavku. Podjetjem, samostojnim podjetnikom in drugim pravnim osebam omogočamo vračilo pošiljk artiklov v okviru garancijskih pogojev. Podjetja, samostojni podjetniki in druge pravne osebe nimajo možnosti odstopa od pogodbe v 14 dneh od prevzema blaga brez navedbe razloga za svojo odločitev. Vsako vračilo bomo obravnavali individualno! V primeru upravičenosti vračila blaga lahko koristite zamenjavo za drug artikel po vaši izbiri po enaki ali višji ceni. Vračilo kupnine ni možno.

Kupljeno blago vam dostavimo, do kamionsko dostopnega dvorišča! Vnosa blaga v stanovanje in priklopa aparatov ne zagotavljamo. V primeru, da ob dostavi uporabnik na dogovorjenem naslovu ni navzoč, izdelek lahko veljavno prevzame polnoletna oseba, ki živi v istem gospodinjstvu skupaj s uporabnikom, oziroma druga oseba, ki ima pooblastilo za prevzem. Oseba, ki prevzame dostavljeni izdelek, prevzem izdelka ter prevzem vseh spremljajočih dokumentov potrdi s podpisom dobavnice, zraven pa navede svoje ime, priimek ter datum prevzema in razmerje do naročnika. Ob dostavi izdelka na navedeni naslov se uporabniku preda pripadajoča dokumentacija in sicer račun, garancijski list, seznam pooblaščenih servisov in navodila za uporabo v slovenskem jeziku. Garancijski list in seznam pooblaščenih serviserjev se lahko nahaja v originalni embalaži skupaj z izdelkov. V tem primeru se šteje, da je bilo uporabniku predana vsa dokumentacija. Stroški dostave so odvisni od višine zneska uporabnikovega naročila in veljajo le za nakupe preko spletne trgovine: pri vrednosti naročila nad 50,00 € je dostava brezplačna (velja za območje Republike Slovenije), pri vrednosti naročila do 50,00 € znaša strošek dostave 2,99 € (na območju Republike Slovenije). Strošek dostave se v tem primeru prišteje strošku naročila, kar je zavedeno tudi v košarici in na računu. Dostavo blaga Vam uredimo v 3 delovnih dneh od potrditve dobave.