Keramični žar na oglje Kamado Joe BigJoe III Stand Alone, KJ15040821

Keramični žar na oglje Kamado Joe BigJoe III Stand Alone, KJ15040821

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Ob nakupu žara Kamado Joe BigJoe III, premera 61 cm, prejmete:

fleksibilni sistem peke “Divide & Conquer”,keramični deflektor toplote,hiperbolični vložek,prijemalo za r... Preberi cel opis

2.899,90 €
1-2 dni
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 2 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 00:54.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Kralj Žara ponudbi
Ponudba trgovine Kralj Žara za izdelek Keramični žar na oglje Kamado Joe BigJoe III Stand Alone, KJ15040821. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Širina (cm)
81.2
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01BC7780
Prijavi napako
Ob nakupu žara Kamado Joe BigJoe III, premera 61 cm, prejmete:

fleksibilni sistem peke “Divide & Conquer”,keramični deflektor toplote,hiperbolični vložek,prijemalo za rešetko,grebljico za odstranjevanje oglja.





Tehnične lastnosti žara:

Telo žara narejeno iz keramike, odporne proti visoki temperaturi, zunanjost iz keramične glazureVelik termometer z oznakami temperaturnih conDvižna ročka iz polietilena visoke gostoteFleksibilni sistem peke, vsebujoč nastavek, dve polovični rešetki iz nerjavečega železa in dva polovična deflektorja toploteOdstranljiva posoda za pepelGorišče iz kovanega železaOgnjeni obroč – keramika, odporna proti visoki temperaturiPrezračevalna vratca iz nerjavečega jeklaKošara za ogljeDimenzija žara (š, v, g): 81,2 cm x 95,2 cm x 92,2 cmPremer rešetke: 61 cmTeža: 160 kgTemperaturni razpon: 82–399 °C













Doživljenjska na keramične dele
Kamado Joe garantira, da so vsi keramični deli brez napak v materialu in v izdelavi zato jamči doživljenjsko garancijo na keramične dele, dokler je žar v lasti prvega kupca.

5-letna na kovinske dele
Kamado Joe garantira, da so vsi kovinski deli brez napak v materialu in v izdelavi. na vse dele narejene iz kovine je 5 let od dneva nakupa. Kovinski deli vključujejo voziček, zračnik, sistem rešetk in mehanizem za odpiranje.

3-letna na keramične deflektorje in kamen za pico
Keramični deflektorji priloženi pri nakupu žara imajo .

1-letna na termometer in tesnila
Kamado Joe vam jamči 1-letno garancijo na termometer in na tesnila med kotlom in pokrovom.

ne velja v primeru fizične poškodbe uporabnika, poškodb zaradi napačne uporabe, napake pri sestavljanju in slabega vzdrževanja. ne velja tudi v primeru poškodb pri prevozu, ali pri poškodbah zaradi uporabe lastnih modifikacij. se ne upošteva pri poškodbah, ki so posledica daljše uporabe, kot so na primer odrgnine, sprememba tona barve in odkrušitve, ki ne vplivajo na normalno delovanje žara.

Keramični žar Kamado Joe BigJoe III je naslednik izjemno priljubljenega modela BigJoe II. Kot najnaprednejši proizvajalec keramičnih žarov podjetje Kamado Joe preseneča z novimi inovacijami kot so prenovljen voziček, revolucionaren hiperbolični vložek in možnost treh nivojev pečenja.

Kamado Joe BigJoe III je žar, smoker in pečica v enem, pripravljen za uporabo že v 15 minutah. Dobre 3 cm debela robustna keramika odlično regulira in vzdržuje toploto žara in vam omogoča peko tako pri nizkih kot pri izredno visokih temperaturah (82–400 in več stopinj). Izjemna poroznost keramike odlično vzdržuje vlago mesa, zato je pečena hrana neverjetno sočna, obogatena s pravo aromo žara. Zaradi velikosti bo BigJoe III prva izbira vseh ljubiteljev polnih miz in navdušencev peke na žaru.

Edinstveni fleksibilni sistem peke “Divide & Conquer” vam omogoča peko na dveh ali celo treh nivojih, na direktni in indirektni toploti naenkrat.

Revolucionaren hiperbolični vložek
Vložek izboljše pretok in kroženje zraka in ustvari vrtinec dima, kar daje hrani izjemen okus peke.

Prenovljen zgornji zračnik za popolno kontrolo:
Patentiran zračnik je v celoti izdelan iz aluminija ter je odporen na rjo. Z novo kapico vam omogoča peko tudi v dežju, posebne zračne reže pa skrbijo da odtok zraka iz žara ostaja vedno konstanten.

Dvižni tečaji
Posebni tečaji ob dvigu pokrova zmanjšajo težo za do 90 %. Izdelani so bili v sodelovanju s podjetje Weber Knapp iz New Yorka zato, da vam olajšajo odpiranje kompaktnega pokrova in s tem polepšajo peko, hkrati pa preprečujejo padec pokrova.

Zapah iz nerjavečega jekla
Zapah se aktivira sam ob zaprtju pokrova in drži pokrov v varni poziciji, dokler ga spet ne odprete.

Popolnoma spremenjen firebox
Izboljšan firebox s patentiranimi dizajnom razdeli posodo na 5 plošč, ki preprečujejo pokanje, bolje zadržujejo temperaturo in zdržijo večje pritiske.

Izvlečni predal za pepel
Pepel se zbira v posodici pod žarom, ki jo po uporabi enostavno izvlečemo in spraznimo. Čiščenje Kamado žarov je vedno neverjetno proprosto in hitro opravilo.

Tesnilo s steklenimi vlakni
Tesnilo dvojne debeline popolnoma zadržuje temperaturo v žaru. Izdelano je iz jeklene mrežice in dodatno ojačano s slojem steklenih vlaken, tako da vzdrži leta in leta odpiranja in zapiranja pokrova.

Žari Kamado Joe so pojem kakovosti. Kakovostni materiali in unikatne tehnične rešitve poskrbijo, da boste kupovali samo še žare Kamado Joe. Keramični deli imajo doživljenjsko garancijo, kovinski deli pet let, termometer pa eno leto.
Keramični žar na oglje Kamado Joe BigJoe III Stand Alone, KJ15040821
Keramični žar na oglje Kamado Joe BigJoe III Stand Alone, KJ15040821
2.899,90 €
v Kralj Žara

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka