Canon Zoemini S2 Roza

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
To je samodejni prevod s programsko opremo:Posnemite selfi z ogledalom in lučjo za obroče ter preverite svojo pozicijo s pogledom v živo iz aplikacije Canon Mini Print. Z... Preberi cel opis
179,69 € -11 %
159,90 €
1-10 dni
-11 %179,69 €
brezplačna dostava
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 10 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 01:06.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o mimovrste=) ponudbi
Ponudba trgovine mimovrste=) za izdelek Canon Zoemini S2 Roza. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01BBD458
Prijavi napako
To je samodejni prevod s programsko opremo:Posnemite selfi z ogledalom in lučjo za obroče ter preverite svojo pozicijo s pogledom v živo iz aplikacije Canon Mini Print. Z življenjsko dobo baterije do 25 fotografij in režo za kartico Micro SD, ko vam primanjkuje papirja, si preprosto ustvarite spomine na poti. Fotografirajte in natisnite iz ene naprave. S kamero z ločljivostjo 8 MP, tehnologijo Zink ™ in možnostjo shranjevanja fotografij na kartico Micro SD za poznejši čas je idealen partner za izboljšane fotografije. Eleganten in vitek, izberite iz teal, belega in rožnato zlata, da ustvarite vrhunski prenosni dodatek. Ustvarite gladke posnetke z ogledalom in lučjo za obroče ter dodajte pridih z gumbi Učinki in okvirji-preprosto nastavite svoje priljubljene prek aplikacije Canon Mini Print. Za tiskanje s pametnega telefona uporabite Bluetooth1 in aplikacijo Canon Mini Print, preverite pogled v živo in dodajte kul prilagoditve, vključno z naprednimi kolaži. Naložite do 10 listov foto papirja Zink ™ z lepljivo podlago in natisnite, olupite in nalepite svoje najljubše posnetke na vse svoje stvari, od telefona do hladilnika. Bodite drzni. Bodite izrazni. Bodite izvirni. Pokažite nam življenje skozi svoj objektiv. S fotografijo, tiskom ali filmom želimo videti vaš edinstven pogled na svet, kot ste ga zajeli.
Canon Zoemini S2 Roza
Canon Zoemini S2 Roza
159,90 €
v mimovrste=)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka