XIAOMI inverterski robot za čiščenje oken Hutt DDC55, bel

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Nastaja vedno več naprav, ki med čiščenjem namesto vas opravijo vsa umazana dela. In lep robot za pranje oken Xiaomi Mijia Youpin ni izjema. Ta odličen pomočnik va... Preberi cel opis
192,00 €
2-3 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 2 - 3 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 10:38.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Digiexpert.si ponudbi
Ponudba trgovine Digiexpert.si za izdelek XIAOMI inverterski robot za čiščenje oken Hutt DDC55, bel. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01BB0460
Prijavi napako
Nastaja vedno več naprav, ki med čiščenjem namesto vas opravijo vsa umazana dela. In lep robot za pranje oken Xiaomi Mijia Youpin ni izjema. Ta odličen pomočnik vam bo prihranil težave pri plezanju po stopnicah. Zdaj lahko okna v vaši hiši očistite, ne da bi zapustili kavč. Subkompaktno in udobno ohišje Hutt DDC55 omogoča enostavno prenašanje iz sobe v sobo, tako da lahko pomivate steklene površine po vsem domu. Robot za čiščenje oken je opremljen z daljinskim upravljalnikom, tako da lahko preprosto vodite ves postopek. Za dokončanje enega kvadratnega metra ne potrebujete več kot štiri minute, v primeru izpada električne energije pa bo ta pametna naprava služila še 20 minut več za dokončanje začetega.

Xiaomi Hutt DDC55 ima novo funkcijo frekvenčne inverzije. To pomeni, da lahko samostojno spreminja sesalno moč, odvisno od stopnje umazanosti, ki je samodejno zaznana. Ima tudi vgrajeno funkcijo umetne inteligence, ki locira ovire in obrne napravo, da se izogne ??spotikanju.

čiščenje velikih površin – izložb, oken, ogledal, pa tudi lesenih in kovinskih površin
inteligentna navigacija
moč 3400pa
dve vrtljivi čistilni površini
minimalna poraba vode
zmogljivost baterije 650 mAh
20 minut delovanja z enim polnjenjem
nizek hrup
XIAOMI inverterski robot za čiščenje oken Hutt DDC55, bel
XIAOMI inverterski robot za čiščenje oken Hutt DDC55, bel
192,00 €
v Digiexpert.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka