GORENJE prostostoječi hladilnik RK6191EW4

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Opis
Zapeljiv in eleganten videz
Oblika tega hladilnika z zamrzovalnikom ustreza globini pulta, zato se bo elegantno prilegal vaši kuhinji, hkrati pa zag...
Preberi cel opis
Brezplačna dostava
Dobavljivost

2 - 5 dni

Cena je bila osvežena danes ob 14:15.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o mojedom.si ponudbi
Ponudba trgovine mojedom.si za izdelek GORENJE prostostoječi hladilnik RK6191EW4. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Globina (v cm)
59.2 cm
Letna poraba el. energije (v kWh) Ta podatek Vam pove koliko energije naprava porabi v celem letu delovanja. Tukaj pa velja: manj = bolje.
284 kWh
Neto prostornina hladilnika (v l)
206 l
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01BAE062
Prijavi napako
Opis
Zapeljiv in eleganten videz
Oblika tega hladilnika z zamrzovalnikom ustreza globini pulta, zato se bo elegantno prilegal vaši kuhinji, hkrati pa zagotovil zelo veliko prostora za shranjevanje živil.
Ultra tih
Ta kombinirani hladilnik deluje z glasnostjo 38 dB, kar je primerljivo tihemu šepetu. Ultra tiho delovanje je rezultat odlične izolacije in inovativnih rešitev pri sistemu hlajenja.
Brezhibno čist, povsem brez truda
Zaradi inovativno oblikovane in povsem gladke notranje obloge je hladilnike z zamrzovalnikom Gorenje GardenFresh izjemno lahko očistiti, tako živila ostanejo zdrava in varna za uživanje.
Predal CrispZone
Velik predal za sadje in zelenjavo. Prostorni predal CrispZone je zasnovan, da ohrani hranilne snovi v živilih, in omogoča, da bodo živila dlje ostala sveža. Zaradi nizke temperature bodo živila tudi dlje ostala kakovostna.
Osvetlitev LedLight
Pregleden in učinkovit. LED osvetlitev v hladilnikih ION generation prinaša dve izjemni prednosti – dovršen izgled in učinkovitost. Poleg tega, da zagotavlja odlično osvetlitev, je tudi izredno učinkovita. Njena življenjska doba je trikrat daljša od običajnih žarnic, prihrani pa desetkrat več energije.
Tehnologija FrostLess
Ta tehnologija bistveno zmanjšuje nastajanje ledu, zato je odtaljevanje zamrzovalnika redkejše in preprostejše. Sistem, skrit v steni zamrzovalnika, zagotavlja kar najmanjše nastajanje ledu in zmrzali v zamrzovalniku. TehnologijaFrostLess ne zagotavlja samo redkejšega odtaljevanja zamrzovalnika, ampak tudi večji prihranek energije.
GORENJE prostostoječi hladilnik RK6191EW4
GORENJE prostostoječi hladilnik RK6191EW4
369,90 €
v mojedom.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka