FUJIFILM brezzrcalni fotoaparat X-T30 II + Fujinon XF18-55 mm, Črna

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Po navdihu fotografov
Vsak element FUJIFILM X-T30 II je bil zasnovan z mislijo na fotografe. Od upravljanja, ki temelji na številčnici, in ko...
Preberi cel opis
1.298,00 €
2-3 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 2 - 3 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 14:03.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Digiexpert.si ponudbi
Ponudba trgovine Digiexpert.si za izdelek FUJIFILM brezzrcalni fotoaparat X-T30 II + Fujinon XF18-55 mm, Črna. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01BA58D0
Prijavi napako
Po navdihu fotografov
Vsak element FUJIFILM X-T30 II je bil zasnovan z mislijo na fotografe. Od upravljanja, ki temelji na številčnici, in kompaktnega, lahkega ohišja do senzorja APS-C najnovejše generacije, razsvetli domišljijo in navdihuje ustvarjalnost. Še več, X-T30 II združuje vrhunske, priročne funkcije – kot sta zadnji zaslon na dotik in diskretna vgrajena bliskavica – s starinskim estetskim šarmom, da naredi fotografijo resnično poglobljeno izkušnjo.

Senzor X-Trans CMOS 4
Senzor X-Trans CMOS 4 četrte generacije je v središču X-T30 II. Slikovni senzor z ločljivostjo 26,1 MP z osvetlitvijo od zadaj zmanjša šum, hkrati pa poveča občutljivost na ISO160. Poleg tega edinstvena struktura niza barvnih filtrov X-Trans zmanjšuje moiré in lažne barve, ne da bi bil potreben optični nizkoprepustni filter.

X-procesor 4
Štirijedrni procesor X-Processor 4 deluje s senzorjem X-Trans CMOS 4 in zagotavlja kombinacijo za obdelavo slik, ki je sposobna zagotoviti različne možnosti simulacije filma, s čimer odpira vrata novim ravnem ustvarjalnosti s tem, kako vsak razlaga barve in tone. Bistvene izboljšave so bile narejene tudi v zmožnosti fotoaparata, da sledi premikajočim se subjektom, optimizira samodejno ostrenje za fotografije in njegove zmogljive video zmogljivosti 4K/30P.

Popolna barva za definiranje vašega fotografskega sloga
Odlične slike potrebujejo odlične barve in Fujifilmova izjemna zapuščina na področju barvne znanosti, izpopolnjena z združevanjem več kot 85 let strokovnega znanja in znanja, zagotavlja vsako ustvarjeno sliko. Vsaka simulacija filma ustvari posebej oblikovano globino, nasičenost in tonalnost, ki zahteva malo ali nič postprodukcijskega dela.

Načini simulacije filma
Fotografi in filmski ustvarjalci lahko uživajo v ustvarjalni svobodi ter edinstvenem videzu in občutku 18 različnih filmskih simulacij na X-T30 II. Vsaka simulacija filma je natančno zasnovana tako, da reproducira barve in tone iz najbolj priljubljenih analognih filmov Fujifilm in nekaterih najdaljših postopkov končne obdelave fotografij. S svojo najljubšo filmsko simulacijo lahko ustvarite slike ali video z doslednim videzom, jih prenesete v pametni telefon ali računalnik, nato pa takoj objavite na družbenih omrežjih ali blogu.
FUJIFILM brezzrcalni fotoaparat X-T30 II + Fujinon XF18-55 mm, Črna
FUJIFILM brezzrcalni fotoaparat X-T30 II + Fujinon XF18-55 mm, Črna
1.298,00 €
v Digiexpert.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka