ILME-FX3 Kamera polnega formata

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
ILME-FX3 Kinematografska kamera polnega formata

Sony z novo videokamero FX3 združuje najboljše z dveh področij: vodilno Sonyjevo tehnologijo digitalnih videokamer in na... Preberi cel opis

4.399,00 €
3-13 dni
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Ni na zalogi. Dobavljivo v 3 - 13 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 10:29.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o acssony.si ponudbi
Ponudba trgovine acssony.si za izdelek ILME-FX3 Kamera polnega formata. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01B9CEC3
Prijavi napako
ILME-FX3 Kinematografska kamera polnega formata

Sony z novo videokamero FX3 združuje najboljše z dveh področij: vodilno Sonyjevo tehnologijo digitalnih videokamer in napredne funkcije upodabljanja iz brezzrcalnih fotoaparatov Alpha™. Izpostavljene lastnosti videokamere FX3:

Slikovni senzor CMOS Exmor R™ polnega formata z ločljivostjo 10,2 milijona točk in osvetlitvijo od zadaj ter slikovni procesor BIONZ XR™. Ultra visoka občutljivost z razširljivim ISO vse do 409.600 za snemanje v izjemno šibki svetlobi in več kot 15-stopenjski dinamični razpon. Profil videza S-Cinetone™, ki ga navdihuje znanost o barvah, uporabljena v digitalni filmski kameri VENICE ter videokamerah FX9 in FX6 serije Cinema, skupaj s snemanjem v ločljivosti do 4K 120p. Kompaktna in lahka zasnova ohišja z vrhunskim upravljanjem za snemanje iz roke, z držalom za stabilizacijo (gimbal) ali z letalnika. Ohišje z mnogimi pritrdilnimi navoji (1/4–20 UNC) olajša namestitev dodatne opreme. Odstranljiva enota z držalom in dvema zvočnima vhodoma XLR/TRS. Stabilizacija slike “Active Mode” podpira snemanje videoposnetkov iz roke. Hiter hibridni sistem samodejnega ostrenja, sledenje z dotikom (sledenje v realnem času) in samodejno ostrenje oči v realnem času, uporabljeno tudi v fotoaparatih serije Alpha™. Neprekinjeno snemanje 4K 60p , ki ga omogočata učinkovito odvajanje toplote in vgrajen ventilator za hlajenje. Več informacij o izdelkuPriporočljive spominske kartice

Sistemski načrt dodatne opreme

ILME-FX3 Kamera polnega formata
ILME-FX3 Kamera polnega formata
4.399,00 €
v acssony.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka