BOSE slušalke QuietComfort 45 II, bele

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Brezžične slušalke Bose(r) QuietComfort(r) 45 Acoustic Noise Cancelling(r) so naše najzmogljivejše slušalke. Omogočajo edinstveno kombinacijo ... Preberi cel opis
349,99 €
1-3 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi v Big Bangu Dobavljivo v 1 - 3 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 00:46.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Big Bang ponudbi
Ponudba trgovine Big Bang za izdelek BOSE slušalke QuietComfort 45 II, bele. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Dodatne lastnosti
Mikrofon
Povezava Ta podatek nam pove, kako se slušalka poveže z mobilnim telefonom oz. drugo napravo.
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01B9AAF6
Prijavi napako
Brezžične slušalke Bose(r) QuietComfort(r) 45 Acoustic Noise Cancelling(r) so naše najzmogljivejše slušalke. Omogočajo edinstveno kombinacijo zmanjšanja hrupa, vrhunske reprodukcije in udobnega prileganja in ponujajo uživanje v glasbi doma, v pisarni ali na poti. Slušalke Bose(r) QuietComfort(r) 45 Acoustic Noise Cancelling(r) sedaj omogočajo enostavno povezovanje in še več svobode.

Poslušajte samo vi
Predstavljajte si, da ste v natrpani kavarni in poskušate brati knjigo. Preizkusite vsakega od načinov in občutite razliko, kako veliko ali kako malo okoliških zvokov boste slišali.

Delujejo čarobno. A to ni čarovnija
Vse se je začelo z našo tehnologijo Acoustic Noise Cancelling™, rezultatom 50 let raziskav. Vgradili smo majcene mikrofone, ki neprestano merijo, primerjajo in reagirajo na okoliški hrup. Hrup je nato nevtraliziran z nasprotnim signalom, ki omogoča manj motenj in več kakovostne glasbe. Uporabite tipko na levi slušalki in izbirajte med tihim načinom za polno nevtralizacijo hrupa ali načinom zavedanja, ki vam omogoča slišati tudi zvoke okolice
Več glasbe. In zavedanja
Način zavedanja s pomočjo mikrofonov, ki zajemajo zvok okoli vas, predvaja te zvoke v slušalkah. To je zmes glasbe in okolice istočasno. Tako lahko slišite tudi kaj se dogaja okoli vas, a precej bolj uravnoteženo.

Vaša glasba. V visoki kakovosti
Glasba, podcasti in video posnetki. To so vsebine, ki jih imate radi. Zato smo zasnovali QC45 slušalke z ekskluzivno Bose tehnologijo kot je TriPort akustična arhitektura in glasnosti prilagojena ekvalizacija zvoka, vse za to, da je zvok čim bolj naraven. Patentirana TriPort tehnologija ")zrači") slušalke in tako dodaja globino in polnost zvoku, ne da bi bilo potrebno povečati dimenzije slušalk. Tako dobite boljši zvok iz manjših, lažjih in bolj udobnih slušalk. Aktivna ekvalizacija, ki se prilagaja glasnosti pa dodatno ojača zvok tako, da je v vsakem trenutku zagotovljena enaka kakovost zvoka, ne glede na to, kako tiho ali glasno poslušate glasbo. Nizki toni ostajajo polni tudi pri tihem poslušanju, visoki pa jasni tudi pri glasnem poslušanju.

Udobje v podrobnostih
Neverjetna slišna izkušnja seveda zahteva tudi izjemno udobje. Slušalke QuietComfort45 s fokusiranjem na najmanjše podrobnosti v tem oziru nadaljujejo tradicijo odličnosti. Na primer mehke blazinice brez gub, kakovostno plišasto umetno usnje in minimalna sila pritiska naglavnega traku. Pozabili boste, da jih imate na glavi, tudi po urah in urah poslušanja. Odporne na udarce S steklenimi vlakni ojačan nylon ščiti slušalke pri padcih in vzdržuje konstantno obliko.
Zlitina zgloba Vsaka gibljiva točka na slušalkah je izdelana iz ulitih kovinskih ležajev, zato ostajajo slušalke čvrste in trajne.
Luksuzno plišasto usnje Plišasto umetno usnje blazinic in zgornjega dela naglavnega traku omogoča celodnevno udobje.

Razumljivi pogovori. Zunaj in znotraj
Z dodajanjem še četrtega zunanjega mikrofona je izboljšano zajemanje zvoka slušalk QC45 sedaj preseglo vso konkurenco. Slušalke se fokusirajo in izolirajo vaš glas, medtem ko algoritmi za zmanjšanje hrupa filtrirajo in izločijo zunanje zvoke za bolj jasen pogovor. Vse to se dogaja v realnem času, tako da ste lahko prepričani, da je vaš glas razumljiv in jasen tudi vetrovnih ali hrupnih okoliščinah.

Poslušajte dlje
QuietComfort45(r) slušalke vam omogočajo daljši čas uporabe kot njihovi predhodniki, 24* ur z enim polnjenjem. Dovolj, da lahko uživate v tišini in glasbi tudi na najdaljših poletih. Napolnite jih preko USB-C priključka v do dveh urah in pol. Hitro, 15-minutno polnjenje pa vam omogoči do 3 ure poslušanja. Ali pa jih povežite s priloženim avdio kablom in poslušajte še dlje.
BOSE slušalke QuietComfort 45 II, bele
BOSE slušalke QuietComfort 45 II, bele
349,99 €
v Big Bang

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka