70mai Dash Cam Midrive D04 Pametna Avto Kamera

(0)
Poglej mnenja
Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

70mai Dash Cam Midrive D04 Pametna Avto Kamera

Na police je končno prispela Xiaomi 70mai pametna avto kamera Midrive D04. Z integriranim mikrofonom in 2K kamero ... Preberi cel opis

99,90 €
2-3 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 2 - 3 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 03:10.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Smartus.si ponudbi
Ponudba trgovine Smartus.si za izdelek 70mai Dash Cam Midrive D04 Pametna Avto Kamera. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01B8D914
Prijavi napako

70mai Dash Cam Midrive D04 Pametna Avto Kamera

Na police je končno prispela Xiaomi 70mai pametna avto kamera Midrive D04. Z integriranim mikrofonom in 2K kamero boste pozabili na odvečno kreganje z zavarovalnico. Midrive D04 bo s kamero v visoki ločljivosti 2560x1600 pri 30 sličic na sekundo, zaslonko f/1,8 in 140° vidnim kotom snemal celotni sprednji del vašega avtomobila. Zaslon, ki ga boste montirali na vzvratno ogledalo, bo v času mirovanja postalo zrcalo in dalje služilo namenu varnosti.

Šok senzor in funkcija odmrzovanja

Tehnologija WDR vam omogoča prilagoditev ravnovesja osvetlitve, tako boste lahko zajeli večje število podrobnosti tudi v primeru slabe vidljivosti. Ko je avto parkiran pa se Midrive D04 preklopi v način spanja, vendar vseeno spremlja stanje vozila. Poleg tega, je pametna avto kamera opremljena z G-senzorjem, ki se avtomatično sproži v primeru trka in video shrani na posebno mesto, ki onemogoči avtomatsko brisanje.
Funkcija odmrzovanja vam bo učinkovito zmanjšala popačenje slike in reproducirala kakovostnejšo sliko v primeru slabega vremena. Midrive D04 ima vgrajen tudi WiFi modul, ki omogoča prenos videoposnetkov neposredno v pametni telefon preko mobilne aplikacije. Mobilna aplikacija pa vam omogoča popolne nastavitve naprave in možni predogled slike v živo.

Shranjevanje video posnetkov

Video posnetki so shranjeni v formatu MP4 in kodeku H.264 na mikro pomnilniški kartici z največjo zmogljivostjo 64GB. Video posnetki se snemajo v 1 minutni zanki in samodejno nadomestijo starejše v primeru, da je kartica polna.

Zaslon na dotik in možnost vzvratne kamere

Z avto kamero Midrive D04 upravljate na 5” živo barvnem IPS zaslonu z ločljivostjo 854x480 pikslov, ki je nameščen neposredno na ogledalo. Z njo je možno dokupiti tudi rezervno kamero, 70mai HD Backup Camera ali 70mai Night Vision Backup Camera, ki vam bo poleg sprednjega dela avta snemala tudi zadnjega. Poleg varnosti, si boste z zadnjo kamero olajšali parkiranje in posledično zmanjšali možnost nepotrebnega trka.

70mai Dash Cam Midrive D04 Pametna Avto Kamera
70mai Dash Cam Midrive D04 Pametna Avto Kamera
99,90 €
v Smartus.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka