APPLE slušalke AirPods, bele

APPLE slušalke AirPods, bele

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
avtomatično prižiganje, stalna povezava
enostavna namestitev za vse Applove naprave
hiter dostop do Siri s pomočjo funkcije Hey Siri ali dvojnega tapa na slu&sc...
Preberi cel opis
39,00 €
1-10 dni
Cena z dostavo
43,50 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 10 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 01:08.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o mimovrste=) ponudbi
Ponudba trgovine mimovrste=) za izdelek APPLE slušalke AirPods, bele. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Povezava Ta podatek nam pove, kako se slušalka poveže z mobilnim telefonom oz. drugo napravo.
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01B89424
Prijavi napako
avtomatično prižiganje, stalna povezava
enostavna namestitev za vse Applove naprave
hiter dostop do Siri s pomočjo funkcije Hey Siri ali dvojnega tapa na slušalke
dvojni tap za predvajanje in upravljanje glasbe
hitro polnjenje v škatlici
škatlica se polni žično z Lightning kablom
bogat zvok visoke kvalitete s kvalitetnim prepozavanjem glasu
gladko in enostavno preklapljanje med napravami
Bolj čarobno kot kdajkoli prej.

Z več časa za pogovor, glasovnim dostopom do Sirija in brezžičnim polnilnim ohišjem-AirPods prinašajo neprimerljivo doživetje brezžičnih slušalk. Preprosto jih vzemite ven in pripravljeni so za uporabo z vsemi vašimi napravami. Postavite jih v ušesa in takoj se povežejo ter vas potopijo v bogato,visokokakovosten zvok. Tako kot čarovnija.

Brezžično na polno.

Po preprosti nastavitvi z enim dotikom se AirPods samodejno vklopijo in so vedno povezane. Njihova uporaba je prav tako enostavna. Čutijo, ko so ti v ušesih, in se ustavijo, ko jih vzameš ven. Izkušnja AirPods je prav tako neverjetna, ne glede na to, ali jih uporabljate s svojim iPhone, Apple Watch, iPad ali Mac.

Vaša desna roka Siri.

Potrebujete roko? Za pomoč preprosto povejte »Hey Siri«, ne da bi morali poseči po iPhoneu. S sporočilom Sporočila lahko Siri samodejno izgovori vaša dohodna sporočila, ko prispejo. Izberete lahko stike, s katerimi jih slišite, Siri pa vas ne bo motila, če kličete ali delite pesem.

Predstava, ki jo boste želeli slišati.

AirPods, ki jih poganja čip za slušalke Apple H1, omogočajo hitrejšo in stabilnejšo brezžično povezavo z vašimi napravami – do 2x hitrejšo pri preklapljanju med aktivnimi napravami, in 1,5 -krat hitrejši čas povezave za telefonske klice. Čip H1 poganja tudi glasovno omogočen dostop do Sirija in prinaša do 30 odstotkov manjšo igralno zakasnitev. Torej, če igrate igre, poslušate glasbo ali uživate v podcastih, boste doživeli zvok višje kakovosti.

Ve, ko poslušate.

Optični senzorji in merilniki pospeška gibanja delujejo skupaj, da samodejno nadzirajo zvočno izkušnjo, vključijo mikrofone za telefonske klice in dostop do Siri ter omogočajo predvajanje zvokov AirPods takoj, ko so v ušesih. Prav tako imate svobodo nositi enega ali oba AirPod-a, med poslušanjem glasbe pa lahko igrate ali preskočite z dvojnim dotikom.

Odložite ga, napolnite.

Z brezžičnim polnilnim ohišjem je polnjenje tako preprosto, kot da ohišje AirPods postavite na polnilno preprogo s certifikatom Qi. To je to. LED indikator na sprednji strani ohišja vas obvesti, da se vaši AirPods polnijo. Ko ste zunaj polnilne preproge, lahko za polnjenje uporabite vrata Lightning.

Zmogljivost 24 -urne življenjske dobe baterije.

AirPods zagotavljajo vodilnih 5 ur poslušanja v industriji -in zdaj do 3 ure pogovora-vse to z enim polnjenjem. Zaradi toka za polnjenje, ki zadrži več nabojev za več kot 24 ur poslušanja, so vam na tekočem. Potrebujete hitro polnjenje? Samo postavite AirPods nazaj v ohišje za 15 minut, da dobite do 3 ure poslušanja ali do 2 uri pogovora. Če želite preveriti baterijo, pridržite AirPods poleg iPhona ali vprašajte Siri “Kako je z baterijo na mojih AirPodih?” In ko je treba vaše AirPods polniti, se na vašem iPhoneu priročno prikaže obvestilo.

Takojšnja nastavitev. Enostavno poslušanje.

AirPods se takoj povežejo in zvok se brez težav preklaplja med vašim iPhoneom, uro Apple Watch, računalnikom Mac in iPad. Enostavna namestitev, čarobni rezultati.

To pesem lahko igrata dva.

Z možnostjo Skupna raba zvoka lahko preprosto delite pesem, podcast ali drug zvočni tok med dvema kompletoma AirPods – vsak z neodvisnim nadzorom glasnosti. Če imate AirPods v svojem ohišju, jih le približajte iPhoneu ali iPadu, s katerim želite dati v skupno rabo, in se povežite z dotikom. In če imate AirPods v ušesih, iPhone namesto tega približajte napravi.
APPLE slušalke AirPods, bele
APPLE slušalke AirPods, bele
39,00 €
v mimovrste=)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka