Kavni aparat DeLonghi ECAM290.21B

Kavni aparat DeLonghi ECAM290.21B

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Magnifica EVO Magnifica Evo uteleša De'Longhijeve izkušnje, znanje in izkušnje ter tehnologijo, ki vedno zagotavlja najboljše rezultate od zrna do skodelice, vse s prepro... Preberi cel opis
440,30 € -15 %
372,83 €
2-5 dni
Vse ponudbe
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Dobavljivo v 2 - 5 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 02:37.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o eHome ponudbi
Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Centralno skladišče: 5 Celovec: 5 Gradec: 0 Beljak: 0

Cena je bila osvežena danes ob 02:53.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Electronic4You - Majdič ponudbi
Proizvajalec
Dodatne lastnosti
Tip kavnega aparata
Vrsta kavnega aparata
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX028367AC
Prijavi napako
Magnifica EVO Magnifica Evo uteleša De'Longhijeve izkušnje, znanje in izkušnje ter tehnologijo, ki vedno zagotavlja najboljše rezultate od zrna do skodelice, vse s preprostostjo enega dotika.Posebej zasnovan za začetnike v svetu avtomatskih kavnih aparatov, ki iščejo izkušnje pri uporabi avtomatskih kavnih avtomatov s sodobnim dizajnom.Uporabniški vmesnik novega kavnega aparata De'Longhi omogoča enostavno interakcijo zahvaljujoč barvnim ikonam za neposredne pijače z enim dotikom. Izberite enega od 3 vnaprej določenih receptov na osnovi kave ali uporabite možnost vroče vode za čaj.Poskusite močno, srednjo ali blago aromo kave v svoji pijači. Temperaturo pijače nastavite na vročo, srednjo ali nizko. uživajte vroče, srednje ali nizke temperature.Enostavno pripravite kremaste mlečne pene za svoje najljubše mlečne napitke s prilagodljivim sistemom za kapučino.Možnost uporabe kave v zrnju in mlete kave.Vsebuje odstranljiv rezervoar za vodo (skupna prostornina 1,8 l) z indikatorjem nivoja vode in odstranljivo kuhalno enoto.Naprava ima tudi vgrajen jeklen mlinček za kavo, ki je testiran za doseganje 100% natančnosti. Nastavite ga lahko glede na 13 nastavitev mletja.Možnost programiranja samodejnega izklopa.Samodejni programi pranja in odstranjevanja vodnega kamna.Funkcija varčevanja z energijo in spanja.
Kavni aparat DeLonghi ECAM290.21B
Kavni aparat DeLonghi ECAM290.21B
372,83 €
v eHome

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka