LAMAX NoiseComfort ANC

(0)
Poglej mnenja
Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
To je samodejni prevod s programsko opremo:Slišiš? Samo vaša glasba in nič drugega. Ne glede na to, ali se vozite z letali po celinah, se vozite z avtobusom ali morate bl... Preberi cel opis
Vse ponudbe
Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 00:50.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o mimovrste=) ponudbi

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
88,00 €
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 07:32.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Muziker ponudbi

Proizvajalec
Barva
Dodatne lastnosti
ANC
Mikrofon
Povezava Ta podatek nam pove, kako se slušalka poveže z mobilnim telefonom oz. drugo napravo.
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01B368E6
Prijavi napako
To je samodejni prevod s programsko opremo:Slišiš? Samo vaša glasba in nič drugega. Ne glede na to, ali se vozite z letali po celinah, se vozite z avtobusom ali morate blokirati sodelavce v pisarni odprtega tipa, namestite LAMAX NoiseComfort ANC in vse to preprosto izklopite. Naša prva slušalka Bluetooth z aktivnim odpravljanjem hrupa bo v trenutku utišala zunanji svet in vam dala mir pri poslušanju vašega najljubšega seznama predvajanja. Trajajo do 50 ur in so popoln spremljevalec na dolgem potovanju. Zahvaljujoč trpežni konstrukciji in trdemu kovčku vam ne bo treba skrbeti, da jih boste vzeli s seboj v torbo. Uživajte v bogatem basu na vsaki skladbi, ne glede na to, kje poslušate! LAMAX NoiseComfort ANC s pritiskom na gumb spremeni prometno ulico v oazo miru. Slušalke nenehno poslušajo zvoke iz okolice skozi mikrofone, inteligentni procesor pa v hipu ustvari valovno obliko, ki je ravno nasprotna, tako da izniči ves neželeni hrup, tako da ga ne slišite. Prednosti so dvojne - ne samo, da se lahko popolnoma potopite v glasbo, ampak tudi prihranite sluh, saj vam glasnosti ne bo treba nastaviti na največjo moč. Tudi če je ANC vklopljen, se vaša glasba odlično sliši - kodeka AAC in SBC izboljšata zvok in zagotovo boste slišali rezultate.
LAMAX NoiseComfort ANC
LAMAX NoiseComfort ANC
74,90 €
v mimovrste=)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka