Hama uRage Stream 750 HD Illuminated

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
To je samodejni prevod s programsko opremo:Igre in pretakanje: mikrofon, primeren za poddaje, glasovne pregovore, bloge, snemanje glasbe ali pretakanje na Twitch, YouTube... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

In stock

Cena je bila osvežena danes ob 10:32.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o eMundia.si ponudbi
Ponudba trgovine eMundia.si za izdelek Hama uRage Stream 750 HD Illuminated. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Kontrola glasnosti Ta podatek Vam pove ali ima naprava vgrajeno kontrolo glasnosti ali ne.
da
Povezava
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01B25CD1
Prijavi napako
To je samodejni prevod s programsko opremo:Igre in pretakanje: mikrofon, primeren za poddaje, glasovne pregovore, bloge, snemanje glasbe ali pretakanje na Twitch, YouTube in Facebook, ponuja podroben posnetek brez popačenja. Dve vrsti snemanja: kardioidna karakteristika filtrira moteče zvoke in je primerna za podcaste s komentatorjem. Omnidirectional vključuje vse okoliške zvoke in je idealen za skupinsko snemanje. Priloženo je trdno aluminijasto ohišje za varen prenos in pop filter: jasno snemanje zahvaljujoč filtriranju motečih zvokov. Neposreden nadzor mešanice med mikrofonom in zvokom računalnika. Trdna in stabilna postavitev stopal iz robustne kovine, univerzalno uporabna. Priključek za slušalke 3,5 mm, kabel za nadzor glasnosti. Adapter USB kabel s pletenico proti vogalom. Subtilna osvetlitev mikrofona v različnih barvah. Plug and Play, gonilnikov ni treba nameščati.
Hama uRage Stream 750 HD Illuminated
Hama uRage Stream 750 HD Illuminated
101,14 €
v eMundia.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka