HUAWEI pametna ura Watch Fit (42mm), mint zelena

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Izdelana iz trpežnih polimernih vlaken
Spremlja srčni utrip in telesno aktivnost
4,2 cm (1,64”) AMOLED zaslon
Ločljivost&nbs...
Preberi cel opis
99,00 €
2-5 dni
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Dobavljivo v 2 - 5 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 20:11.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o eHome ponudbi
Ponudba trgovine eHome za izdelek HUAWEI pametna ura Watch Fit (42mm), mint zelena. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Diagonala zaslona (v ")
1.64
eSim
da
GPS sprejemnik
da
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01AE9344
Prijavi napako
Izdelana iz trpežnih polimernih vlaken
Spremlja srčni utrip in telesno aktivnost
4,2 cm (1,64”) AMOLED zaslon
Ločljivost 280 × 456 HD
Samodejna nastavtitev svetlosti
Animacije za hitro vadbo
10-dnevna življenjska doba baterije

Z odličnim 1,64-palčnim zaslonom AMOLED z ločljivostjo 280 × 456 , HUAWEI WATCH FIT zagotavlja izjemno jasno in široko izkušnjo gledanja. Samodejna nastavitev svetlosti omogoča boljši pogled na sončni svetlobi, medtem ko šest številčnic ure s funkcijo “Always-On” omogoča, da izrazite svoj osebni slog in razpoloženje na kateri koli dan v tednu.

Osvežite vsakodnevni stil

Prilagodite številčnico ure tako, da se ujema z vašim vsakdanjim videzom z različnimi barvitimi števičnicami. Poleg uradnih, je v trgovini Watch Face na voljo še ogromno drugih osupljivih številčnic, med katerimi lahko izbirate. Prav tako si lahko prilagodite svojo številčnico s katero koli fotografijo iz svojega telefona.

Prilagojena za vaše udobje

Zdaj lahko funkcije, ki so vam pomembne, enostavno prilagodite na številčnici ure. Vreme, srčni utrip, koraki, stanje baterije in drugo, lahko izberete in nastavite na ustrezen položaj na številčnici, glede na vaše navade gledanja.

Kateri koli slog, ki ga želite

Teksturirano mat ohišje ure se odlično ujema z barvitimi in mehkimi paščki za vrhunski izgled. HUAWEI WATCH FIT vam ves čas prinaša prefinjen in trendovski videz.

24-urno spremljanje srčnega utripa

Zahvaljujoč tehnologiji za merjenje srčnega utripa HUAWEI TruSeen™ 4.0 lahko ta pametna ura natančno spremlja vaš srčni utrip v realnem času skozi cel dan, tudi med spanjem. Pravočasno zazna, če vaš srčni utrip presega normalno vrednost in vam pošlje opozorilo.

Nasičenost kisika v krvi

Zelo nizke ravni nasičenosti s kisikom v krvi (SpO2) lahko povzročijo zdravstvene težave. Z nošenjem ure HUAWEI WATCH FIT lahko preverite nasičenost kisika v krvi (SpO2) z enim dotikom. V le nekaj sekundah bo podatek natančno prikazal in vam dal referenco, da boste pozorni na svoje zdravje.

Lahkotna, a z dolgim delovanjem baterije

Ura HUAWEI WATCH FIT je izjemno tanka in tehta le 21 gramov, hkrati pa je nadgrajena zmogljivost baterije, za popolno spremljanje aktivnosti skozi ves dan. Ta dvojna arhitektura čipa in algoritmi za varčevanje z energijo poskrbijo za 10-dnevno delovanje baterije. S tehnologijo hitrega polnjenja pa lahko uro uporabljate cel dan s samo 5 minutnim polnjenjem.

Zasebni trener na vaši uri

Začnite trenirati s HUAWEI WATCH FIT. Ta ura ponuja 12 vrst animacij za hitre treninge, kot so vaja v službi, raztezanje celega telesa in druge, ter vključuje 44 standardnih prikazov gibanja. Izkoristite čas odmora za kavo, da boste ostali fit s to pametno uro.

96 načinov vadbe

HUAWEI WATCH FIT zagotavlja natančne meritve vadbe v realnem času za 11 profesionalnih športnih načinov, vključno s tekom, plavanjem in kolesarjenjem. 85 načinov vadbe po meri vam omogoča, da sprostite svoj potencial, ne glede na to, ali se ukvarjate z jogo ali z visoko intenzivnim intervalnim treningom, ura pa tudi spremlja vaš srčni utrip v realnem času, kalorije in trajanje vadbe.

Poiščite svoj najboljši ritem

Z vgrajenim GPS-senzorjem, vodotesnostjo 5ATM, algoritmom za merjenje srčnega utripa in inovativnimi senzorji je HUAWEI WATCH FIT narejena za vse načine vadbe. Ta ura vam pomaga bolje trenirati z zagotavljanjem meritev v realnem času, oceno učinkovitosti vadbe in s strokovnimi smernicami.

Pametni fitnes asistent z naprednimi metrikami

HUAWEI WATCH FIT lahko samodejno zazna začetek vadbe, prepozna vrsto vadbe in vas opomni, da jo začnete spremljati. Ne glede na to, ali tečete ali plavate, lahko HUAWEI WATCH FIT natančno sledi vadbi. Ko končate, si lahko v aplikaciji HUAWEI Health/Zdravje ogledate podrobnosti vadbe, strokovno analizo in strokovne smernice.

Takojšnja obvestila

HUAWEI WATCH FIT zagotavlja takojšen prikaz obvestil za sporočila SMS, dohodne klice, dogodke v koledarju in druge aplikacije za družabna omrežja.

Ostanite motivirani vsak dan

HUAWEI WATCH FIT ves dan spremlja vaš napredek v kondiciji in vas vsake toliko časa opomni, da vstanete, da preprečite pretirano sedenje. Ura dnevno beleži vaše korake, aktivne ure in obdobja srednje intenzivne do intenzivne dejavnosti v treh pisanih krogih in vam daje občutek uspeha pri njihovem zaključevanju.
HUAWEI pametna ura Watch Fit (42mm), mint zelena
HUAWEI pametna ura Watch Fit (42mm), mint zelena
99,00 €
v eHome

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka