GT Avalanche Comp Črna L 2021

GT Avalanche Comp Črna L 2021

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
To je samodejni prevod s programsko opremo:Za ambicioznega gorskega kolesarja, ki si želi zaupanja vredne vožnje, ima Avalanche Comp vgrajene vilice SR Suntour XCM-HLO in... Preberi cel opis
968,99 € -30 %
678,29 €
-30 %968,99 €
+ stroški dostave

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 07:18.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Intersport ponudbi
Ponudba trgovine Intersport za izdelek GT Avalanche Comp Črna L 2021. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Namen
Primerno za
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01ADF4F1
Prijavi napako
To je samodejni prevod s programsko opremo:Za ambicioznega gorskega kolesarja, ki si želi zaupanja vredne vožnje, ima Avalanche Comp vgrajene vilice SR Suntour XCM-HLO in vrsto orodij microSHIFT, ki jim omogočajo, da se razvijejo njihove sposobnosti. Popolnoma preoblikovan okvir iz zlitine za prenovljen slog in razkošje Notranjo napeljavo kablov omogoča čist videz Plavajoča sedežna sedeža zagotavljajo dodatno skladnost in udobje Od leta 1972 GT Bicycles ponosno razvija kolesa za vse vrste kolesarjev z doslednim poslanstvom. To poslanstvo je isti razlog, da vsi vržejo nogo nad prvo kolo - čisto zabavno, preprosto in preprosto. GT Bicycles ostaja zvest delitvi stoke na dveh kolesih, na katerih je bila ustanovljena znamka, saj navsezadnje brez časa GT ne morete imeti dobrih časov! Pri nakupu GT Bike Online Ko kupite kolo GT prek spleta, vam ga dostavimo v originalni škatli. Pred pošiljanjem vsako kolo GT preide skozi naš strokovni servis. Na kolesu bomo preverili in prilagodili vse potrebno. V zvezi s spletnim nakupom koles vas bodo kontaktirali. Dali vam bomo bistvene informacije o tem, kako postaviti novo kolo ali kje poiskati pomoč.
GT Avalanche Comp Črna L 2021
GT Avalanche Comp Črna L 2021
678,29 €
v Intersport

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka