XIAOMI IP kamera Mi 360

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Dvojna glava motorja omogoča vrtenje kamere in zajem celotnega 360 ° vodoravnega pogleda in 96 ° navpičnega pogleda. Zasnova in tihi motor fotoaparata omogočata, ... Preberi cel opis
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Ni na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 07:36.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Gsmaparati.si ponudbi
Ponudba trgovine Gsmaparati.si za izdelek XIAOMI IP kamera Mi 360. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Ločljivost
Vrsta kamere
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01AD8333
Prijavi napako
Dvojna glava motorja omogoča vrtenje kamere in zajem celotnega 360 ° vodoravnega pogleda in 96 ° navpičnega pogleda. Zasnova in tihi motor fotoaparata omogočata, da rotacija ostane gladka in tiha. Odprtina F2.1 omogoča večji vnos svetlobe, medtem ko 8-žarnični 940nm infrardeči osvetljevalec poveča vidljivost. Ogled v temi je zdaj postal lažji. Popolnoma nova tehnologija pravih barv pri šibki svetlobi vam omogoča, da si celo poznejše ure ogledate barvno paleto, ne da bi se vrnili na infrardečo osvetlitev, ki lahko zagotovi le črno-belo sliko. Ta popolnoma nova tehnologija kodiranja videa omogoča bolj tekoče pretakanje in zmanjšuje pasovno širino brez ogrožanja podrobnosti. Kodiranje lahko obdrži enako število slikovnih pik in bitno hitrost, medtem ko uporablja polovico prostora za shranjevanje kodiranja H.264. Z integracijo tehnologije globokega učenja in osredotočeno optimizacijo algoritmov in omrežne programske opreme lahko kamera natančno določi, kdaj vas opozori in vas obvesti v telefonu. Ne glede na to, kje ste, se lahko s kamero vedno pogovarjate s svojo družino. Podpira omrežno shranjevanje (NAS). Omrežne naprave ali usmerjevalnike z zmogljivostmi shranjevanja lahko uporabite za shranjevanje datotek, ki so varnostno kopirane s kartic SD, v pomnilniške naprave NAS. Preverite svoj dom od kjer koli in posnemite posneti videoposnetek s hitrostjo 2x/4x/16x. Video shranjujte z napravami microSD in omrežnimi napravami za shranjevanje (NAS). Kamera je vnaprej nameščena z vrtljivo podlago in jo lahko postavite na mizo, okno, strop ali steno. Obrnjena namestitev je možna z manjšo spremembo nastavitve kamere.
XIAOMI IP kamera Mi 360
XIAOMI IP kamera Mi 360
45,99 €
v Gsmaparati.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka