Elite Cycling Direto XR-T

Elite Cycling Direto XR-T

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
To je samodejni prevod s programsko opremo:Interaktivni trener z neposrednim prenosom moči in elektronsko vodeno magnetno enoto. Vgrajen OTS POWER METER (optični senzor n... Preberi cel opis
660,00 €
1-5 dni
KLUBSKA CENA 660,00 €
brezplačna dostava
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 5 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 10:14.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Priporočam.si ponudbi
Ponudba trgovine Priporočam.si za izdelek Elite Cycling Direto XR-T. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01AA4C8C
Prijavi napako
To je samodejni prevod s programsko opremo:Interaktivni trener z neposrednim prenosom moči in elektronsko vodeno magnetno enoto. Vgrajen OTS POWER METER (optični senzor navora). Natančnost ± 1,5% Brezžična komunikacija ANT+ ™ (FE-C, moč, hitrost in kadenca) ter Bluetooth (FTMS, moč in hitrost in kadenca). Največji simulirani vzpon 24%. Največja moč 1100 W (20 km / h) - 2300 W (40 km / h). Upravljajte prek pametnega telefona, tabličnega računalnika, kolesarskega računalnika, športne ure, računalnika z operacijskim sistemom Windows in Mac z ANT+ ™ in / ali Bluetooth. Združljiv s programsko opremo in aplikacijo My E-Training, Zwift, Trainer Road, Bikevo, Kinomap, The Sufferfest in drugimi. Izhodi: moč, hitrost in kadenca (srčni utrip, če je senzor srčnega utripa priključen, vendar ni vključen). Prosto gibanje: 5,1 kg Kompatibilna kolesa: cestna, gorska, mestna kolesa - vključno z ogljikom, s pestoma 130 - 135x5 mm za hitro sprostitev in 142x12 mm s fiksno osjo (adapterji za 135x10-12 mm in 148x12 mm so na voljo za nakup). Združljiva kartuša: Shimano/SRAM s hitrostjo 9/10/11, Campagnolo s hitrostjo 10/10/11/12, SRAM NX z 12 hitrostmi, Mikro Spline Shimano z 12 hitrostmi. Za združljivost s Campagnolom je potreben ločen freehub. Za združljivost s SRAM XD / XDR je potreben ločen freehub. Za združljivost z 12-stopenjsko kartušo SRAM NX je potrebno ločeno prosto vozlišče. Za združljivost z 12-stopenjsko kartušo Mikro Spline Shimano je potrebno ločeno prosto vozlišče. Zahteve po moči: Vhod 100-240 voltov 50-60 Hz 6 A-izhod 12 voltov 1,5 A.
Elite Cycling Direto XR-T
Elite Cycling Direto XR-T
660,00 €
v Priporočam.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka