Elite Cycling Suito-T

Elite Cycling Suito-T

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
To je samodejni prevod s programsko opremo:Interaktivni domači trener z neposrednim prenosom energije. Meri moč v vatih z natančnostjo ± 2,5%. Največji naklon 15%. Podlog... Preberi cel opis
510,00 €
1-5 dni
KLUBSKA CENA 510,00 €
brezplačna dostava
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 5 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 00:53.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Priporočam.si ponudbi
Ponudba trgovine Priporočam.si za izdelek Elite Cycling Suito-T. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01AA4C8B
Prijavi napako
To je samodejni prevod s programsko opremo:Interaktivni domači trener z neposrednim prenosom energije. Meri moč v vatih z natančnostjo ± 2,5%. Največji naklon 15%. Podloga pod sprednjim kolesom je vključena v paket. Moja aplikacija E-Training Mobile & Desktop za 12 mesecev brezplačno. Aplikacija Zwift za 1 mesec brezplačno. Elektronsko nadzorovan magnetni upor glede na vrsto treninga, enostavno pedaliranje, enostaven za uporabo - zložljiv okvir za hitro zlaganje. Združljiv s 130-135x5 mm hitrim sproščanjem in 142x12 mm fiksno osjo. Ključ ANT + za računalnik ni vključen. Združljivo z mojim e-usposabljanjem in vso razpoložljivo programsko opremo, kot so: Zwift TrainerRoad Sufferfest Kinomap Bikevo TEHNIČNE INFORMACIJE Integriran merilnik moči OTS (optični senzor navora), ki meri moč z natančnostjo +/- 2,5%. Možnost analize pedal (na voljo v aplikaciji) meri zmogljivost med gibanjem pedala in nastavi 12 točk, ki določajo, koliko truda vložite v noge, da optimizirate vadbo. Analiza tekalne plasti Moja programska oprema in aplikacija E-Training (na voljo kot nakupna aplikacija) prikazuje izmerjene podatke o zmogljivosti iz SUITO na dveh različnih vrstah grafov. SUITO simulira tudi zahtevna pobočja do 15%z močjo 1900 W pri hitrosti 40 km / h. SUITO je del nove generacije popolnoma interaktivnih domačih trenerjev ANT+, FE-C in Bluetooth, ki komunicirajo s številnimi aplikacijami, programsko opremo, računalniki in napravami (pametnimi telefoni in tabličnimi računalniki) z iOS, Android, macOS in Windows. Neposreden pogon za enostavno nastavitev, nič obrabe ali zdrs pnevmatik. Idealen je za vse vrste treningov, specializiran predvsem za treninge, osredotočene na kadenco, moč in šprinte, ki zahtevajo absolutno natančnost. Je praktičen in enostaven za uporabo: zelo stabilen, enostaven za transport, hiter in enostaven za shranjevanje tudi v zaprtih prostorih. Združljiv je s cestnimi in MTB kolesi, vključno s 142x12 osmi. Združljiv je tudi s hitrostnimi kartušami SHIMANO, SRAM in CAMPAGNOLO 9/10/11. Moje e-izobraževanje vključuje: Moj RealVideo: trenirajte z Elite Real Videos in prenesite na stotine brezplačnih video posnetkov, ki jih ustvarijo uporabniki. Osnovni trening: stalni trening moči, različne stopnje, vnaprej določeni programi. Test usposabljanja: test ocenjevanja, ki vam pomaga pri ustvarjanju mesečnih prilagojenih programov usposabljanja. Dirke zemljevidov: Ustvarite dirke po vsem svetu z Google Zemljevidi. Lažje ustvarjanje programov usposabljanja: popolnoma nov grafični urejevalnik poenostavi ustvarjanje programa. Seznam predvajanja: Ustvarite lasten seznam predvajanja iz svoje naprave. Skupna raba rezultatov: spremljajte uspešnost v daljšem časovnem obdobju, shranite podatke o vadbi, jih izvozite (vrednosti CSV - vrednosti ločene z vejicami, Diet TCX format) ali možnost skupne rabe rezultatov v družabnih medijih.
Elite Cycling Suito-T
Elite Cycling Suito-T
510,00 €
v Priporočam.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka