SIE igra The Last of Us Part II (PS4)

SIE igra The Last of Us Part II (PS4)

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Nadaljevanje legendarne akcijske avanture s PS3 in PS4, ene najboljših iger minule in trenutne generacije konzol, se odvija pet let za izvirnikom in vnovič spremlja brada... Preberi cel opis
37,89 €
2-4 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
41,88 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 2 - 4 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 03:01.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o gamers.si ponudbi
Ponudba trgovine gamers.si za izdelek SIE igra The Last of Us Part II (PS4). Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Franšiza
Platforma
PS4
Primerno za
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01106D83
Prijavi napako
Nadaljevanje legendarne akcijske avanture s PS3 in PS4, ene najboljših iger minule in trenutne generacije konzol, se odvija pet let za izvirnikom in vnovič spremlja bradatega Joela ter mladenko Ellie. Ce je bila tematika izvirnika ljubezen, je nadaljevanje usmerjeno v ihto, predvsem tisto, ki jo čuti Ellie. Ta mora zaradi travmatičnega dogodka zapustiti dom v Wyomingu in oditi v Seattle, kjer skupaj z Joelom raziskuje veliko mesto in se bojuje s tolpami. Obračuni s strelnim orožjem so klasični, zato pa je velik poudarek na rabi hladnih orožij, kot so kladiva in sekire, ki vodijo do trenutkov izrednega nasilja tako nad ljudmi kot Okuženci, žrtvami bolezni, ki ljudi spreminja v krvoločne pošasti. Neverjetna filmska izvedba je samoumevna, avtorji Naughty Dog, ki so se proslavili z Unchartedom, pa pravijo, da je Last of Us 2 največja igra, kar so jih naredili. 

Na razpolago je v treh inačicah. 

- Standardna vsebuje igro na dveh diskih, 

- posebna (Special Edition) prinaša še 48-stransko knjižico z ilustracijami, kovinsko škatlico in avatarje ter dinamično tematiko za vmesnik, 

- zbirateljska edicija (Collector's Edition) pa ima poleg vsega tega še 30-centimetrski kipec Ellie, litografijo, zahvalno pismo, posnetek Elliejine zapestnice, šest priponk in pet nalepk.
SIE igra The Last of Us Part II (PS4)
SIE igra The Last of Us Part II (PS4)
37,89 €
v gamers.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka