EPSON večfunkcijska naprava EcoTank ITS L3250

EPSON večfunkcijska naprava EcoTank ITS L3250

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
TISKANJE BREZ KARTUŠ! Uživajte v brezžičnem tiskanju in izjemno nizkih stroških tiskanja na stran s to večopravilno napravo Epson EcoTank L3250. Posode s čr... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 00:52.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o TiskajPoceni.com ponudbi
Ponudba trgovine TiskajPoceni.com za izdelek EPSON večfunkcijska naprava EcoTank ITS L3250. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva tiska
Fotokopiranje
da
Način tiskanja
Povezave
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01A98C34
Prijavi napako
TISKANJE BREZ KARTUŠ! Uživajte v brezžičnem tiskanju in izjemno nizkih stroških tiskanja na stran s to večopravilno napravo Epson EcoTank L3250. Posode s črnilom z izjemno visoko kapaciteto omogočajo polnjenje brez packanja, posebna oblika stekleničk pa zagotavlja polnjenje posod s pravo barvo. Izredno nizki stroški tiskanja, kakovostni rezultati!
Funkcije: tiskanje/skeniranje/kopiranje
Tehnologija tiskanja: Brizgalni barvni na flaške Maksimalna dimenzija tiskanja A4 Namembnost Domača uporaba/Mala podjetja Hitrost tiskanja 10 str/min čb, 5 str/min barv. Povezljivost tiskalnika USB, WiFi , Wi-Fi direct Samodejno obojestransko tiskanje NE Ločljivost tiskanja do 5760x1440 dpi Obojestransko skeniranje NE Standardna kapaciteta papirja 100 listov, 20 fotografski papir Priložena črnila Bk za 8.100 strani in CMY za 6.500 strani , 2x črna + CMY (stekleničke serije 103) Dimenzije (ŠxVxG) 375?x179x347 mm Teža 3,9 kg (brezplačno podaljšanje garancije na 3 leta)
EPSON večfunkcijska naprava EcoTank ITS L3250
EPSON večfunkcijska naprava EcoTank ITS L3250
194,00 €
v TiskajPoceni.com

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka