BABYLISS strižnik E996E

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Profesionalna brezžična naprava za vrhunsko striženje las. Natančno izdelana japonska rezila iz jekla imajo edinstven zelo oster kot rezanja za izjemno gladko in enostavn... Preberi cel opis
123,25 €
2-4 dni
Cena z dostavo
126,15 €
Dobavljivost

Dobavljivo v 2 - 4 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 02:21.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Notino ponudbi
Ponudba trgovine Notino za izdelek BABYLISS strižnik E996E. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Dodatni nastavki v kompletu
da
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01A93C80
Prijavi napako
Profesionalna brezžična naprava za vrhunsko striženje las. Natančno izdelana japonska rezila iz jekla imajo edinstven zelo oster kot rezanja za izjemno gladko in enostavno striženje tudi skozi daljše, gostejše lase.Odkrijte novo kolekcijo BaByliss Super-X Metal Series, zasnovano tako, da vam ponuja najboljšo frizuro in nego las v udobju vašega doma! Kolekcija Super-X Metal združuje elegantne elemente in visoko kakovostne tehnološke elemente.

Visoko zmogljiva naprava za striženje las prinaša izjemno zmogljivost in profesionalne rezultate. Konusna vodila pomagajo ustvariti fine nastavitve reza, kot nalašč za mešanje in ustvarjanje popolnih zbledenj. Trikotna oblika telesa omogoča, da lasje prosto tečejo in tako preprečijo zamašitev. Izjemna zmogljivost litij-ionske baterije zagotavlja več kot 3 ure brezžičnega delovanja za trajno moč tudi pri nižjih stopnjah napolnjenosti. Digitalni zaslon prikazuje, ali je polnjenje v teku in preostali čas baterije. Hitro polnjenje lahko opravite tudi za 20 minut za približno 20 minut uporabe.

Nadzor natančnosti rezanja je neverjeten, do + 0,6 mm in ga je enostavno spremeniti s stransko ročico. S to stopnjo natančnosti se boste lahko strigli z gladkim prehodom s kratkih na dolge lase. Strižnik BaByliss E996E ima 10 standardnih rezalnih vodil z višino od 1,5 do 25 mm, vsako rezalno vodilo pa ima oznako; priloženi sta tudi dve ušesni vodili, levo in desno.

Eleganten in učinkovit
Novi strižnik BaByliss Super-X Metal Series E996E ima popolne dimenzije, a tudi uravnoteženo težo, kot nalašč za udobno uporabo. To je neverjetna nadgradnja za vse moške, ki se želijo urejati in striči doma. Ročaj ima robustno, elegantno, a tudi funkcionalno kovinsko ohišje, ki ponuja vrhunsko udobje med rokovanjem.

Litij-ion 3 ure avtonomije
Z 3 -urno brezžično avtonomijo boste lahko brez prekinitev dobili popolno frizuro. Pred prvo uporabo strižnika BaByliss E996E serije X-Metal napolnite baterijo 3 ure. Največja zmogljivost baterije bo dosežena šele po treh ciklih polnega in praznjenja. Ce ste ga pred uporabo pozabili napolniti, boste ob hitrem polnjenju 20 minut uživali v približno 20 minutah uporabe.

Sami nadzirate višino striženja
Z nastavitvijo natančnosti rezanja ob straneh lahko zelo udobno pomagate pri natančnosti rezanja tudi med striženjem. Ce želite povečati višino striženja, spustite ročico. Imate 5 nastavitvenih položajev, od +0,0 mm do + 0,6 mm.

Rezila iz japonskega jekla
Japonska rezila iz jekla zagotavljajo zelo natančno striženje in vsakič popolne rezultate. Za optimalno striženje priporočamo, da po vsaki uporabi napravo namažete z oljem med drsniki.

10 vodil za striženje
Strižnik za lase ima 10 standardnih vodil za rezanje z višino od 1,5 do 25 mm, za večje udobje pri uporabi pa je vsako vodilo za rezanje označeno. Stroj za striženje las vključuje tudi 2 natančni vodili za ušesa (levo in desno uho) in zagotavlja popolno striženje las od ušes do zatilja.

Sodobni odbitki
Za krajše lase na hrbtu in straneh, vendar daljše na vrhu, pritrdite enega od 10 rezilnih vodil z višino od 1,5 mm do 25 mm. Začnete lahko na zatilju in držite rezalno vodilo blizu glave z drsnimi gibi navzgor in navzven.

žični / brezžični
natančno izdelana rezila iz japonskega jekla za gladko rezanje
litij-ionska baterija za izjemno brezžično delovanje
napreden sistem hitrega polnjenja s 3 urnim polnjenjem za 3 ure brezžične uporabe ali hitrim polnjenjem 20 minut za 20 minutno uporabo
robusten kovinski ročaj
konus za natančno nastavitev reza in še natančnejše striženje in bledenje
digitalni zaslon, ki prikazuje potek polnjenja in preostali čas baterije
10 vodil za glavnik za razrede 0,5-8 (0,8 mm-25 mm)
vodila za zoženje levega in desnega ušesa
USB stojalo za polnjenje
torbica za shranjevanje
BABYLISS strižnik E996E
BABYLISS strižnik E996E
123,25 €
v Notino

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka