APPLE pametni telefon iPhone 13 Pro Max 6GB/128GB, Gold

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
OLED zaslon za ostro sliko
Novi zaslon OLED Super XDR pri iPhone 13 Pro Max prinaša izjemno gostoto slikovnih pik 460 ppi, zaradi česar bo vaš fotoaparat zajel podrobn...
Preberi cel opis
1.299,99 €

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Ni na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 00:48.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o sgermobil.si ponudbi
Ponudba trgovine sgermobil.si za izdelek APPLE pametni telefon iPhone 13 Pro Max 6GB/128GB, Gold. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
5G
da
APPLE modeli
Barva
Brezžično polnjenje
da
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01A8E297
Prijavi napako
OLED zaslon za ostro sliko
Novi zaslon OLED Super XDR pri iPhone 13 Pro Max prinaša izjemno gostoto slikovnih pik 460 ppi, zaradi česar bo vaš fotoaparat zajel podrobne in ostre slike. Zahvaljujoč tehnologiji zaslona OLED boste navdušeni nad realističnim barvnim prikazom celotnega spektra barv, v kombinaciji s popolno črno in svetlejšo belo barvo.

Osupljive kamere za napredno tehnologijo Smart HDR 4
Najnovejši iPhone 13 Pro Max vas bo osupnil z izboljšano dvojno ultra širokokotno kamero, ki vam omogoča, da zajamete vsak trenutek svojega življenja v izjemni kakovosti. Napredni uporabniki bodo uživali tudi v tehnologiji Smart HDR 4, Deep Fusion in snemanju v filmski kakovosti Dolby Vision. Način filma je novost, ki vam s pomočjo umetne inteligence omogoča, da posnamete neverjetne posnetke, kot iz vaših najljubših filmov.

5G omrežje za očarljivo hitrost interneta
Neverjetne hitrosti prenašanja s 5G omrežjem bodo na novem Apple iPhone 13 Pro Max še hitrejše. Tako boste lahko spremljali spletne video vsebine, poslušali glasbo preko iTunes, brskali po spletu in uporabljali FaceTime brez zakasnitev.

A15 Bionic – najzmogljivejši procesor na trgu
Absolutni vrhunec med mobilnimi procesorji kot vedno. Z najnovejšo ponovitvijo čipa A15 Bionic se zagotovo ne boste zmotili, saj je zagotovljeno najmočnejši procesor na trgu. Zaradi 6-jedrne strukture, 4-jedrne grafike, nizke porabe energije in izboljšanega strojnega učenja je ta procesor edina pravilna izbira.
APPLE pametni telefon iPhone 13 Pro Max 6GB/128GB, Gold
APPLE pametni telefon iPhone 13 Pro Max 6GB/128GB, Gold
1.299,99 €
v sgermobil.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka